Notícies | Gastronomía

Aprendre a fer torrons casolans

L'Escola Agràcria organitza un curset on s'elaboraran torrons de praliné, massapà, crema, crocant...
08-11-2016 17:27
0 vots
El curset tindrà una durada de 6 hores. Arxiu

El curset tindrà una durada de 6 hores. Arxiu

L'Escola Agrària de Manresa (Av. Universitària 4 -6 (Edifici FUB), Manresa) ha preparat un curs titulat 'Elaboració casolana de torrons', per als dies 30 de novembre i 1 de desembre.

En aquests tallers es faran sis classes de torró de la mà del pastisser Albert Carafí i amb l'ajut de petites màquines domèstiques. Les persones participants degustaran i s'enduran una mostra de cadascun dels torrons que es faran durant el taller.

Els torrons que elaborareb i degustaran són: praliné d'ametlles i pinyons, praliné de xocolata amb avellanes, crocant, massapà tradicional, de crema, de xocolata amb llet i nous.

Programa:

1a sessió: dimecres 30 de novembre
Preparació dels ingredients principals:
* Praliné d'ametlla
* Praliné d'avellana
* Massapà 50%
Exposició de com s'elabora el torró de Xixona i Alacant.
Elaborar i encaixar els torrons de base de massapà, com pot ser el torró de crema.
Elaborar i encaixar el de xocolata amb llet i nous (per l'endemà poder tallar-lo)

2a sessió: dijous 1 de desembre
Elaborar i encaixar torró de praliné d'ametlles i pinyons
Elaborar i encaixar torró de xocolata amb avellanes
Elaborar torro de caramel i ametlla
Acabats i presentació dels diferents tipus de torrons
Degustació

Preu: 75 euros.
Més informació: neus@associaciolera.org / Tel. 938787035 / 672337305

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook