Notícies | Gastronomía

Garrí vi novell, el primer vi de l'anyada 2016 que surt al mercat

Un manresà es troba entre els impulsors del projecte, que pretén recuperar la tradició de Sant Martí
08-11-2016 12:11
2 vots
El manresà Oleguer Brunet juntament amb els altres impulsors del Garrí vi novell Petxina Wines

El manresà Oleguer Brunet juntament amb els altres impulsors del Garrí vi novell Petxina Wines

El Garrí vi novell, el primer vi de l'anyada 2016, està a punt de sortir al mercat. El celler Rosa Maria Torres (DO Conca de Barberà) i la comercialitzadora de vins Petxina Wines, on hi ha el manresà Oleguer Brunet, recuperen per tercer any consecutiu aquest tipus de vi, amb una sòlida tradició a Catalunya.

El producte començarà a comercialitzar-se l'11 de novembre, dia de Sant Martí, en què tradicionalment se celebrava la matança del porc i s'obria el primer vi de la nova anyada. El Garrí vi novell està elaborat amb la varietat syrah, veremat a finals de setembre. Pel que fa a les seves propietats, els creadors el defienixen com un vi d'un color violeta viu, amb aromes de fruita vermella, llaminadures i móres. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook