Notícies | Gastronomia

Receptes fresques d'estiu.

Tres receptes amb meló per combatre l'onada de calor

Aquesta fruita és ideal per a incloure-la en diversos plats amb els quals gaudiràs al màxim del seu sabor

Polos de xocolata casolans.

Polos casolans de xocolata, pas a pas

Gaudeix d'aquests gelats seguint una recepta molt senzilla

Un dels plats més tradicionals de l'estiu.

Com fer gaspatxo en 5 minuts

Prepara aquesta típica recepta estiuenca en molt poc temps i sense cap tipus de complicació

T'ensenyem a fer un sushi perfecte.

Cinc trucs bàsics per fer un sushi perfecte a casa

Aquest 18 de juny se celebra el Dia Internacional d'aquest plat japonès tant popular

L'aliment del futur?

La garrofa s'usa sobretot en forma de farina i pel seu gust dolcenc s'adiu amb la pastisseria

Receptes de pit de pollastre.

Tres receptes amb pit de pollastre fàcils i ràpides

Prepara aquest recurrent aliment de diverses formes, sense que hagis de gastar molt de temps

El porc, tot un món: guia ràpida del producte

Descobreix detalls curiosos sobre el porc com a element gastronòmic

El microones no només serveix per escalfar.

Cinc plats deliciosos que no sabies que es podien cuinar al microones

Des d'un ou fregit fins a menjars més elaborats com les llenties o els macarrons

Recepta per fer torrijas al microones.

Com fer torrijas al microones

Unes postes típiques de Setmana Santa molt dolces i fàcils de preparar

El salmó, un dels millors aliments per a qualsevol edat.

Cinc aliments que hauries de menjar a partir dels 40 i altres cinc que no

Les necessitats nutricionals canvien amb el temps, per la qual cosa hem de prestar atenció a la nostra dieta

Pastissos espectaculars

Receptes de pastissos tan espectaculars com els de «Bake off»

La pastisseria és la millor manera de deixar volar la imaginació i preparar creacions majestuoses

Trucs per aprimar-se: 5 salses que no engreixen

Trucs per aprimar-se: 5 salses que no engreixen

Acompanyar els teus plats sense sumar massa calories és possible amb aquests amaniments «light»

Receptes de màxim aprofitament.

Cinc receptes amb pa sec per aprofitar fins l'última molla

Plats d'allò més tradicionals que no serien el mateix sense aquest ingredient fonamental

Així de bo quedarà.

Com fer «cheesecake» de xocolata sense forn, pas a pas

Una recepta sense complicacions per preparar unes postres que sorprendran als teus convidats

Calamars en la seva tinta.

Calamars en la seva tinta al microones, pas a pas

Gaudeix d'aquest deliciós plat sense complicacions i només emprant uns minuts en la seva preparació

Anguila, prejudici i plaer

L'anguila és un peix que el retrobem arreu, de nord a sud i que, per tant, forma part de les més diverses cuines; les seves mides corrents són de 40 a 90 centímetres, però també hi ha exemplars de dos metres

Melmelada casolana.

Melmelada casolana de tomàquet, pas a pas

Aconsegueix un condiment saborós amb elaboració pròpia per acompanyar els teus plats

Pa de pessic de carbassó.

Aprèn a fer pa de pessic de carbassó, pas a pas

Descobreix com fer de forma fàcil aquest sorprenent pastís perfecte per als berenars

  <  1 2 3 4 5  >