Notícies | Gastronomia

El microones no només serveix per escalfar.

Cinc plats deliciosos que no sabies que es podien cuinar al microones

Des d'un ou fregit fins a menjars més elaborats com les llenties o els macarrons

Recepta per fer torrijas al microones.

Com fer torrijas al microones

Unes postes típiques de Setmana Santa molt dolces i fàcils de preparar

El salmó, un dels millors aliments per a qualsevol edat.

Cinc aliments que hauries de menjar a partir dels 40 i altres cinc que no

Les necessitats nutricionals canvien amb el temps, per la qual cosa hem de prestar atenció a la nostra dieta

Pastissos espectaculars

Receptes de pastissos tan espectaculars com els de «Bake off»

La pastisseria és la millor manera de deixar volar la imaginació i preparar creacions majestuoses

Trucs per aprimar-se: 5 salses que no engreixen

Trucs per aprimar-se: 5 salses que no engreixen

Acompanyar els teus plats sense sumar massa calories és possible amb aquests amaniments «light»

Receptes de màxim aprofitament.

Cinc receptes amb pa sec per aprofitar fins l'última molla

Plats d'allò més tradicionals que no serien el mateix sense aquest ingredient fonamental

Així de bo quedarà.

Com fer «cheesecake» de xocolata sense forn, pas a pas

Una recepta sense complicacions per preparar unes postres que sorprendran als teus convidats

Anguila, prejudici i plaer

L'anguila és un peix que el retrobem arreu, de nord a sud i que, per tant, forma part de les més diverses cuines; les seves mides corrents són de 40 a 90 centímetres, però també hi ha exemplars de dos metres

Melmelada casolana.

Melmelada casolana de tomàquet, pas a pas

Aconsegueix un condiment saborós amb elaboració pròpia per acompanyar els teus plats

Noves tendències gastronòmiques en forma d'insecte

Insectes al plat

"Cambrer! Hi ha una mosca en la meva sopa!" Temps enrere, això era el pitjor que li podia passar a algú a l'hora de menjar...

Receptes per a persones intolerants al gluten

Cinc receptes senzilles i econòmiques per a celíacs

Aquests plats estan lliures de gluten, per la qual cosa són aptes per a persones amb intolerància a aquesta proteïna

El marisc és un dels elements més apreciats pels amants de la bona cuina

Quatre receptes de marisc per fer amb menys de 6 euros

No cal gastar una fortuna per gaudir del marisc... sempre que sàpigues com fer-ho. Aquí te'n donem uns quants trucs

Beure un bon vi és un plaer que cada cop sedueix més gent

Els cinc vins més cars i exclusius del món

El plaer de gaudir de les begudes més preuades del planeta és a l'abast de molt poques butxaques

Els fregits absorbeixen un 10% del seu pes en oli.

Els 10 menjars que més engreixen

La manca de temps o la deixadesa fa que de vegades abusem de plats que són bombes de calories

Picar entre hores pot ser molt saludable, si saps com fer-ho

Trucs per aprendre a picar entre hores sense guanyar pes

Els nutricionistes aconsellen cinc àpats al dia per passar la gana i no cometre excessos a l'hora de seure a taula

Un plat de bolets cuinats a l'estil casolà.

Quatre receptes fàcils amb els bolets com a protagonistes

T'ensenyem a cuinar pas a pas plats senzills i ràpids per fer amb bolets

Un pastís de Nutella deliciós, fet només amb dos ingredients

Sorprèn els teus convidats amb aquest saborós pastís, senzill i molt ràpid de preparar

Com fer la millor truita de patates del món.

Com fer la millor truita de patates del món?

Un dels plats més populars de la cuina espanyola amaga trucs i secrets per quedar deliciós

El Rebost del Bages reparteix 300 tastets gastronòmics

El projecte va comptar amb un estand propi a la Fira Mediterrània

  <  1 2 3 4  >