Notícies | Gastronomia

Prepara la teva salsa casolana de l'hamburguesa Big Mac

Com preparar a casa teva la salsa de la Big Mac

Si ets fan d'aquesta popular hamburguesa, fes un cop d'ull a la recepta

Pa de dàtils

RECEPTA | Pa de dàtils (Halwa ditzamr)

Aquest deliciós i alimentós dolç s'assembla al pa de figues

RECEPTA | Costelles de cabrit empanades

El cabrit té una carn tendra i melosa; a casa nostra no és tan corrent com la de xai

Prepara en pocs minuts aquest pa de pessic de xocolata i plàtan

T'expliquem com fer aquesta senzilla recepta, apta fins i tot per aquells que estan a dieta

Trucs per planificar bé els menús de la setmana

Trucs per organitzar el teu menú setmanal

Amb aquestes pautes podràs planificar de forma equilibrada els àpats

Tres postres delicioses per fer al microones

Tres postres delicioses per fer al microones

Per elaborar les delícies dels més llaminers de la casa, prepara dolços ràpids amb aquests trucs

Flexitarians, la nova tendència foodie: descobreix què mengen

La seva dieta inclou el consum esporàdic de carn i peix

5 esmorzars saludables per portar a la feina

Receptes que aporten a l'organisme els nutrients necessaris

Forment picat

RECEPTA | Forment picat

Aquest blat picat, cuinat, molinat, escairat, etc., dit també granyons, i altres noms, és un plat sorprenent i deliciós que abans es feia arreu dels Països Catalans

Fetge de xai amb all i julivert

RECEPTA | Fetge de xai amb all i julivert

El fetge de xai és molt fi, i simplement fregit, puntuat amb una mica d'all i julivert picat, és deliciós

Recepta de croquetes amb pernil.

Tres receptes de croquetes molt fàcils de preparar

Et presentem tres delicioses receptes perquè celebris el Dia Mundial de la Croqueta

Espaguetis amb gambes, caviar, moll de l'os i tòfona

RECEPTA | Espaguetis amb gambes, caviar, moll de l'os i tòfona

Un plat per quedar molt, molt bé, i també per enamorar doblement, ja que té caviar i tòfona

Fetge gras amb raïm

RECEPTA | Fetge gras amb raïm

Una recepta exquisida i clàssica

«Andouillette»

RECEPTA | 'Andouillette'

Embotit francès a base de budells de porc més o menys picats que se sol menjar amb mostassa.

Molls Gaudí

RECEPTA | Molls Gaudí

Una adaptació de la recepta magistral de Ferran Adrià

Ajoarriero

RECEPTA | Ajoarriero

Un plat que es coneix des del segle XVII, que també s'atribueix als traginers

Virrei al forn

RECEPTA | Virrei al forn

Encara que admet altres elaboracions, aquest peix s'acostuma a cuinar de manera similar a l'orada, el besuc, el llobarro, etc. i altres peixos que fem al forn.

El porc, tot un món: guia ràpida del producte

Descobreix detalls curiosos sobre el porc com a element gastronòmic

El microones no només serveix per escalfar.

Cinc plats deliciosos que no sabies que es podien cuinar al microones

Des d'un ou fregit fins a menjars més elaborats com les llenties o els macarrons

  <  1 2 3 4  >