Notícies | Gastronomia

Innova amb les amanides de pasta.

Tres amanides de pasta d'allò més originals

Idees per sorprendre de forma fàcil a tots els teus convidats amb plats senzills però deliciosos

Així de bo et quedarà.

Bescuit de plàtan i xocolata, pas a pas

Descobreix com fer aquest dolç de forma fàcil i alegra els teus esmorzars o berenars

Esmorzars sans per una dieta equilibrada.

Cinc esmorzars casolans i sans perfectes per aprimar-se

Idees per començar a perdre els quilos de més agafats durant les vacances d'estiu

Les broquetes de carns, hortalisses, peixos i mariscos són una de les grans aportacions de les cuines mediterrànies

RECEPTA | Broqueta de gambes

Un plat agradable i lleuger

T'ensenyem a fer la pizza amb més de 7.000 calories que arrasa a Internet

El plat conté més de 30 ingredients i ha dividit les xarxes socials

Una caixa de pesca amb gambes de Palamós

Gambes, gambetes i gambots

Cap al 1930, la motorització de la flota pesquera d'arrossegament catalana va permetre accedir als caladors, fins llavors gairebé inexplorats

El préssec, per a molts, és la reina de les fruites mediterrànies

RECEPTA | Préssecs farcits amb trufa

Una elaboració molt senzilla i amb sorpresa

L'emperador del mar

El peix espasa és un animal de grans dimensions i que destaca en l'art de nedar

Gaspatxo de tomàquet mamella de monja amb cigronets de Mura i oli d'oliva verge extra Corbella

Aprèn a preparar aquesta recepta amb tomàquet i productes del Bages

Sigues l'amfitrió de luxe amb aquests còctels

Cinc còctels baixos en calories per gaudir aquest estiu

Pots quedar com un mestre dels combinats amb aquestes senzilles i populars receptes

Un plat de «mirza ghasemi», un clàssic de la cuina d'Iran

Puré d'albergínia: Un puré inoblidable

L'exquisit puré d'albergínia propi dels països orientals s'atribueix als jueus sefardites dels països balcànics; a França, amb el nom de «caviar d'aubergine» és un plat de culte, amb aquella denominació registrada

Receptes amb fruita per sorprendre els nens a l'estiu

Els petits gaudiran d'aquests aliments, que els ajudaran a fer front a les altes temperatures

Gaspatxo de síndria.

Com preparar un gaspatxo de síndria de forma fàcil

Una recepta perfecta per innovar en els dies de més calor

Trucs per realitzar la millor sangria de l'estiu.

Cinc trucs per fer la sangria perfecta

Consells per aconseguir el millor sabor en una de les begudes de l'estiu

Així de bonica et quedarà.

Tàrtar d'alvocat i mango, una recepta ideal per aquest estiu

Aquest plat és perfecte per sorprendre a tothom sense haver d'invertir molt temps a la cuina

Gelat de crema casolana i galeta

Com preparar gelat de crema casolana

Una recepta perfecta per l'estiu, que farà les delícies de tota la família

Mangostà.

Mangostà, una fruita de luxe

És un gran antioxidant, ajuda a combatre el virus i bacteris, és bo pels muscles i és antiinflamatori

  <  1 2 3 4 5  >