Notícies | Gastronomia

Canapès nadalencs per sorprendre als teus comensals.

Sis canapès bons i barats per sorprendre aquest Nadal

Entrants deliciosos i variats amb els que enamorar als teus comensals en aquestes dates

Melmelada casolana.

Melmelada casolana de tomàquet, pas a pas

Aconsegueix un condiment saborós amb elaboració pròpia per acompanyar els teus plats

Patates fregides.

Quantes patates fregides pots menjar sense que resultin perjudicials?

Un investigador de Harvard s'ha convertit en el blanc de les crítiques per la irrisòria xifra que recomana

Panettone.

Panettone casolà al microones, pas a pas

Aprèn a preparar aquest postre italià molt típic de les èpoques nadalenques

Postres vegans fàcils de preparar

Tres postres vegans que tu també voldràs provar

Delicioses receptes que no et suposaran cap esforç i que faran les delícies dels teus comensals

Sopa de ceba i all.

Tres receptes màgiques per recuperar-te quan estàs malalt

Amb l'arribada de l'hivern tornen un any més els temuts refredats i les grips

Un aperitiu sa.

«Pops» de coliflor i salsa de formatge, un aperitiu sorprenent

Una recepta saludable i fàcil de preparar que conquistarà als teus comensals pel seu sabor

Aprèn a preparar salsa barbacoa.

Com fer salsa barbacoa casolana, fàcil i ràpid

Un dels condiments més populars es pot preparar a casa sense necessitat d'anar a la botiga

Sopa de cigrons i fideus.

Recepta exprés: sopa de cigrons i fideus en 15 minuts

Aquest plat calent està carregat de nutrients i és ideal per afrontar les baixes temperatures

Pa de pessic de carbassó.

Aprèn a fer pa de pessic de carbassó, pas a pas

Descobreix com fer de forma fàcil aquest sorprenent pastís perfecte per als berenars

Una napolitana de xocolata.

Com fer napolitanes casolanes de forma ràpida i senzilla

Descobreix el truc que et facilitarà la tasca de muntar aquestes petites delícies gastronòmiques

Així de bones et quedaran.

Com preparar hamburgueses de quinoa i albergínia, pas a pas

Una recepta molt fàcil de fer i que enamorarà a tots els teus comensals pel seu sabor

Pinetells acabats d'agafar

Bolets semblants

Els rovellons i els pinetells són dos bolets força universals i emblemàtics que en alguns indrets s'acostumen a confondre; a les comarques gironines, en canvi, són distingits perfectament i molt apreciats a la cuina

Una truita de verdures.

Tres receptes de truita amb verdures per preparar un sopar sa

Es tracta d'un dels plats més agraïts ja que lliga amb diversos i variats ingredients

Aquest és el formatge de Mercadona que s'ha colat entre els millors del món

En el rànquing dels World Cheese Awards destaca un formatge català

Com fer magdalenes casolanes light

Aquest producte pot ser més saludable si el prepares a casa i seguint aquests passos

Trucs per cuinar l'arròs.

Així has de cuinar l'arròs perquè tingui la meitat de calories

Aconsegueix un plat més saludable amb un truc que ofereix molts avantatges

Salsitxes sagnants.

Tres receptes terrorífiques per Halloween fàcils i senzilles

Fes-les amb els més menuts de la casa i gaudeix d'un sopar «espantós»

Un aspecte espantós.

Aprèn a fer un pastís de cervell perfecte per Halloween

Sorprèn als teus familiars i amics amb un pastís espectacular per la nit més terrorífica

Botifarres dolces, en una parada de la fira que Salitja dedica cada any a aquest producte

L'embotit més curiós

La botifarra dolça està feta de carn de porc picada, sucre i llimona, i en coure-la queda caramel·litzada, la qual cosa la converteix en un producte molt singular, que entusiasmava, per exemple, Salvador Dalí

1 2 3 4  >