Notícies | Gastronomia

Croissants i xurros

Catalunya és una referència en el ram de la brioxeria, i els croissants hi són molt populars, com ho són els xurros a Espanya; a més de sols, actualment se serveixen amb tota mena de farcits, tant dolços com salats

Així de bones et quedaran.

Prepara piruletes de xocolata ideals per als més menuts

Passa una estona divertida elaborant aquest deliciós dolç al costat dels petits de la casa

Hamburguesa de carabassó i formatge.

T'ensenyem a preparar tres hamburgueses sense carn, sanes i nutritives

Descobreix les receptes per fer pas a pas hamburgueses de llenties, de tonyina i pastanaga i carabassó amb formatge

Així de deliciós et quedarà.

Bescuit de cacau i galetes al microones: un deliciós pastís en 15 minuts

Una recepta perfecta per sorprendre els convidats en poc temps i amb ingredients que tens a casa

Imatge del pastís de peix.

Pastís de peix al microones: una recepta sana i ràpida

El peix és un dels aliments que més bé queda fet al microones, però és important vigilar la seva cocció

Postres de llet

Els antics eren molt aficionats a les postres làctiques i en feien cremes, una mena de flams i púdings, llet fregida, i tota mena de pastissos; aquesta preferència va continuar a l'Edat Mitjana i s'ha mantingut fins al present

Mona de xocolata casolana.

Vols aprendre a fer una mona de Pasqua casolana?

Totes les claus per elaborar una deliciosa mona en sis senzills passos

Exemples dels entrants escandinaus anomenats smorrebrod, que acostumen a menjar-se com un plat únic

Grans aperitius

Pernil ibèric, anxoves salades o en oli, foie gras, ostres, marisc i embotits són alguns dels aperitius més populars a la península Ibèrica, molt diferents dels dels països escandinaus, que formen àpats sencers

El bacallà, estrella de la setmana santa.

Tres receptes amb bacallà ideals per preparar durant la Quaresma

Aquest ingredient és un dels més utilitzats en els plats més tradicionals de la Setmana Santa

La mortadel·la està elaborada amb carn de porc finament picada i condimentada amb espècies

Mortadel·la i catalana

Són dos embotits molt típics d'Itàlia i de Catalunya, respectivament, i que tenen notables semblances; tots dos són suaus i aromàtics, estan elaborats amb parts nobles del porc i són excel·lents en entrepans

Paté d'alvocat i tonyina.

Tres receptes d'alvocat sorprenentment fàcils i saboroses

Aprèn a elaborar diferents plats amb els que sorprendre els teus convidats

Llaminadures casolanes.

T'ensenyem a preparar llaminadures casolanes

Les pots elaborar de manera senzilla i són molt més saludables que les industrials

Licors «digestius»

Professionals de la medicina i aficionats a la gastronomia no es posen d'acord sobre les suposades bondats digestives de determinades begudes alcohòliques, que ja defensava el mateix Ramon Llull

Per llepar-te els dits.

Vols aprendre a preparar salsa al pesto?

Tots els passos que has de seguir per elaborar la salsa més senzilla i més bona de la història

No és senzill preparar-la bé.

T'ensenyem els trucs per preparar una taula de formatges perfecta

Davant l'enorme varietat és important conèixer aquells que marquen la diferència

Skrei confitat en llet amb purè de coliflor i raves envinagrats, una recepta del cuiner britànic Michel Roux Jr.

Bacallà de temporada

L'skrei és, segons els gurmets, un veritable tresor culinari que ja es pot trobar en alguns dels nostres restaurants

RECEPTA | Bacallà a la catalana

Aquest plat de peix amb cigrons i pebrot és tot un clàssic de la cuina de casa nostra

Aprèn a preparar-los.

Així es preparen els batuts casolans de fruita

Una de les begudes més nutritives ideal per un bon esmorzar o un deliciós berenar

Moltes persones fan dieta.

Descobreix les tres dietes més recomanades pels nutricionistes

Seguir una dieta requereix del consell d'un expert, però n'hi ha algunes que gaudeixen de suport unànime

Pomes rostides

Pomes rostides al microones

Prepara aquest deliciós plat en deu minuts i sorprèn a familiars i amics

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...