Notícies | Gastronomia

Geol 2017

EL VI | Geol 2017

Geol és un vi de celebracions, dotat amb més de 90 punts pels crítics Parker, Peñin i Tanzer

L?arròs sec d?espardenyes amb brou d?escamarlans

OPINIÓ | Menjar de tot

Els catalans, com fan també i de manera encara més exagerada els xinesos i els vietnamites, mengen aliments que es rebutgen en altres llocs

RECEPTA | Confitura de mores

Les mores d'esbarzer són molt abundants al nostre país, en bardisses, camins i boscos. Procureu agafar-les d'un lloc que no estigui molt a prop d'una carretera transitada.

Cafè caleta

RECEPTA | Cafè caleta

Aquesta manera de fer cafè sembla que va ser inventada a mitjan s. XX per pescadors de sa Caleta, a Eivissa, d'on li deuria venir el nom.

Saltamarges-19

EL VI | Saltamarges-19

Un vi amb el qual has d'anar amb compte, has de saber parar

Veritats i mentides sobre l'escuma de la cervesa

5 mites falsos sobre l'escuma de la cervesa

Quan saps de la crema que corona la teva beguda preferida? Et desafiem a comprovar-ho

Així es preparen les croquetes de Francis Paniego

Aquesta és la recepta de les aplaudides croquetes de Francis Paniego

El xef d'El Portal de Echaurren, amb dues estrelles Michelin, recrea la recepta de la seva mare, considerada com una de les millors d'Espanya

Un arròs sense entrebancs, una elaboració que amb diverses variants és força habitual als Països Catalans

RECEPTA | Arròs parellada

A tots els Països Catalans hi ha arrossos similars a aquest famós Arròs Parellada, sense entrebancs: esmentem l'arròs de senyoret valencià i l'arròs de cec de Mallorca, noms ben expressius.

Pastís

Com preparar un pastís "crumble" de poma i llimona

Unes postres típiques de la temporada amb el que pots impressionar a tots els que el provin

Montecastro 2016

EL VI | Montecastro 2016

Un excel·lent vi per sota dels 20 euros que està en el seu moment, perquè amb el temps s'enaltirà cap els núvols

Llom de porc amb codony

RECEPTA | Llom de porc amb codony

El codony s'adiu de manera especial amb el porc, com evidència aquesta recepta, senzilla però gustosa

Confitura de meló i síndria

RECEPTA | Confitura de meló i síndria

Aquesta confitura era un deliciós berenar, damunt d'una llesca de pa; els seus ingredients són a més ben humils.

Xocopastel, un pastís fet de castanyes i xocolata

Xocopastís de castanyes, ideal per assaborir la tardor

La castanya és una font de carbohidrats, proteïnes, fibra, vitamines i minerals

Jean Leon CB-19

EL VI |Jean Leon CB-19

Un vi únic i versàtil que pots prendre en qualsevol moment, sol o maridat de mil maneres

Llebre a la reial

RECEPTA | Llebre en civet

La recepta a la llebre à la Royale és una mica complexa, i a vegades amb ingredients cars. Però com que volem que cuineu a casa, heus aquí una simplificació de la recepta, a manera d'estofat.

Olla de peix

RECEPTA | Olla de peix

L'olla s'oposa, per tant, a la sopa de peix, que convé que cogui, en general, més estona

Abadal matís 17

EL VI | Abadal matís 17

Ideal per acompanyar plats de carn a la brasa, el carpaccio de vedella, el suquet de rap i la tonyina vermella

Brou amb fideus i tomàquet<br />

RECEPTA | Brou amb fideus i tomàquet

Aquest caldo el podeu fer a partir d'un brou concentrat (Liebig, Maggi, Avecrem...). Pot ser de pollastre o de bou.

Pizza cassolana al microones

Com preparar una pizza en menys de 10 minuts

T'ensenyem una solució ràpida i deliciosa si no et ve de gust invertir molt de temps a la cuina

1 2 3 4  >