Notícies | Gastronomia

Així de bo quedarà.

Com fer «cheesecake» de xocolata sense forn, pas a pas

Una recepta sense complicacions per preparar unes postres que sorprendran als teus convidats

De bous i vedelles

La carn de vedella o bou és la «carn» per antonomàsia; la fan servir jueus, cristians i musulmans, ja era apreciada en temps dels grecs i els romans, i tenia una presència habitual als receptaris medievals

Amanida cèsar

Com elaborar salsa cèsar casolana light

La versió lleugera d'una recepta deliciosa sense maionesa ni oli per acompanyar les teves amanides

Menú ràpid per Sant valentí

Menú ràpid i d'última hora per un sopar de Sant Valentí a casa

Fes-te amb els ingredients necessaris per preparar els plats amb els que sorprendre a la teva parella

Iogurt natural.

Com fer iogurt a casa sense necessitat d'una iogurtera

Posa't a treballar i prepara aquestes petites delícies amb una miqueta de dedicació

Receptes amb cigrons.

Tres receptes sanes per fer amb un pot de cigrons

Aquest aliment casa a la perfecció amb diversos ingredients amb què aconseguiràs deliciosos plats

Truita vegana.

Així es fa la truita vegana que està de moda

Ingredients i passos per cuinar un plat alternatiu a la tradicional truita espanyola

Sopes casolanes ideals a l'hivern.

Tres sopes perfectes per combatre els refredats

Acaba amb els mocs, esternuts i mocadors de paper amb aquestes receptes casolanes

Imatge de les

Com fer «tortitas» d'arròs inflat casolanes

Una recepta ràpida i senzilla per fer més sa aquest snack perfecte per picar entre hores

Calamars en la seva tinta.

Calamars en la seva tinta al microones, pas a pas

Gaudeix d'aquest deliciós plat sense complicacions i només emprant uns minuts en la seva preparació

Anguila, prejudici i plaer

L'anguila és un peix que el retrobem arreu, de nord a sud i que, per tant, forma part de les més diverses cuines; les seves mides corrents són de 40 a 90 centímetres, però també hi ha exemplars de dos metres

Les has provat mai?

Saps com fer una hamburguesa de peix?

Una manera diferent de menjar i presentar aquest producte tan necessari en qualsevol dieta

Recepta ràpida de pa de pessic de pastanaga.

Pa de pessic de pastanaga al microones en 10 minuts

Una recepta sana i senzilla sense fer servir els fogons i amb la qual sorprendre a tots els teus convidats

Com fer croquetes amb menys calories?

Quatre trucs perquè les teves croquetes siguin «light»

Descobreix com fer una beixamel més sana i com fer-les amb menys calories

Plats de cullera per l'hivern.

Tres plats de cullera sans per combatre el fred

Receptes de tota la vida amb les que aportaràs al teu cos tots els nutrients que necessita

Plat de llenties al microones

Com preparar llenties al microones en pocs minuts

En molts poc temps tindràs llest un dels plats de cullera per excel·lència en la dieta mediterrània

La carn més fina

La pularda és una au que mai no ha post un ou, per la qual cosa gasta menys energia i no pateix estrès, i això facilita la formació d'una carn delicada i rica en greix infiltrat; les més apreciades són les de Bresse

Aliments sans després de Nadal.

Consells per portar una dieta sana després dels excessos nadalencs

Si has agafat 2 o 3 quilos amb els tiberis cal ser pacient i reestructurar els hàbits correctament

Patata amb tot

La patata, actualment, és un dels primers aliments del món

Massapà i pasta reial

El massapà és un dels productes de confiteria més exquisits i més típicament mediterranis, encara que també es troba en altres indrets; és habitual per Nadal i altres celebracions com ara el dia de Tots Sants

1 2 3 4  >