Notícies | Gastronomia

Bones taronges de Xàtiva

RECEPTA | Bones taronges de Xàtiva

Els bunyols farcits amb mató encara es fan avui a Sicília i a Còrsega

Crema de bolets, recepta ideal pels dies plujosos

Crema de bolets, recepta ideal pels dies plujosos

T'ensenyem com preparar aquest plat sa i deliciós, típic de la tardor

Bastela

RECEPTA | Bastela, pastís de colomí

Heus aquí una de les obres mestres de la cuina —o de la pastisseria?— marroquina: la bastela, transcrita també bstila o pastilla

Flam de cafè

Com preparar un flam de cafè sense forn ni microones

T'ensenyem una recepta senzilla i ràpida per elaborar aquestes delicioses postres

Ventre de porc amb mongetes

RECEPTA | Ventre de porc amb mongetes

Una excel·lent combinació que tmbé es fa amb pèsols frescos o amb bolets.

Com fer galetes casolanes

Com fer galetes casolanes

T'ensenyem a preparar unes delicioses galetes, perfectes com a postres o per berenar

Arròs amb llet

Com preparar arròs amb llet al microones

Una manera neta i senzilla de fer aquestes clàssiques postres que et salvarà de qualsevol dificultat

<br />Tres entrepans ideals per a la tornada a l'oficina

Tres entrepans ideals per a la tornada a l'oficina

No et condemnis a una trista llesca de pa amb formatge i aventura't a probar aquestes opcions

Pa de pessic borratxo amb porto i confitura de poma

RECEPTA | Pa de pessic borratxo amb porto i confitura de poma

El vi de porto, tan perfumat i aromàtic, dona un toc especial i exquisit a aquest borratxo

Una amanida de gustos oposats però harmònics

RECEPTA | Amanida de Stilton i préssecs

Una amanida de gustos oposats però harmònics, amb un magnífic resultat. El formatge blau combina bé amb el dolç del préssec. Apta per a vegetarians ovolàctics.

Un plat de pasta amb pesto

RECEPTA | Pasta i verdures amb pesto

L'estiu és el temps de l'alfàberega, una herba molt olorosa que forma part important de les cultures populars de la Mediterrània, del Carib i d'altres zones; s'usa en el pesto, una de les salses més famoses

Gelat de síndria

Com preparar gelat de síndria casolà

Prepara aquestes postres refrescants i cremoses per refrescar un dia calorosa d'estiu

Amanida d'ànec

Un plat que queda rodó, amb foie i carxofa en conserva

També podem afegir a l'aigua de cogombre altres ingredients com la llimona o el gingebre

Aigua de cogombre, la beguda per refrescar l'estiu

Amb l'arribada de les altes temperatures és important mantenir el nostre organisme ben hidratat

Aquestes patates triomfen a les xarxes socials

Les patates que triomfen a les xarxes socials: «Es fonen a la boca»

El resultat val la pena: queden suaus i saboroses, segons els internautes que les han provat

Prepara un espectacular brownie

Com fer un brownie boníssim!

Si la xocolata et té el cor robat... no et pots perdre aquesta recepta

Cuina fàcil: Amanida de pollastre

Aprèn a preparar un plat fresc i complet

Festucs

Festuc: Propietats i beneficis

Destaca per les seves propietats nutricionals, el seu contingut de proteïnes i les vitamines que aporta

T'ensenyem a fer pa al microones

Trucs per fer pa casolà al microones

Aconsegueix que casa teva faci olor de pa acabat de fer cada dia amb aquesta senzilla recepta

1 2 3  >