Notícies | Gastronomia

Escòcia, Catalunya i Joan Roca

La girella és una preparació del Pallars i l'Alta Ribagorça, una mena d'embotit o farcit a base de xai, que té molta semblança amb una elaboració típicament escocesa, el «haggis»; en la seva reinterpretació de la cuina catalana, els germans R

Palmeres de xocolata.

Palmeres de xocolata casolanes, pas a pas

Descobreix com elaborar de forma fàcil i senzilla aquest dolç que apassiona a grans i petits

'Cheesecake'.

«Cheesecake» al microones: un pastís en cinc minuts

Descobreix com fer pas a pas un dels pastissos que més agraden, de forma fàcil i senzilla

Així de bo et quedarà.

T'ensenyem a preparar uns postres deliciosos: el pastís Tatin

Prepara aquest pastís de poma i sorprèn als teus convidats

Un pastitsio, timbal de macarrons molt popular a Grècia

Pastissos i timbals de pasta

A Grècia i a Itàlia hi ha diferents preparacions de pasta al forn, algunes de les quals tenen origen romà i s'han mantingut al llarg de la història, passant pel Renaixement i arribant a la cuina moderna

Un pa d'hamburguesa de color negre.

El menjar negre, l'última tendència a Instagram

La moda de tenyir els aliments amb carbó activat té adeptes i també detractors

Com preparar uns musclos a la marinera

Et proposem un plat molt fàcil de fer

Ja arriba el temps dels tomàquets.

Com puc aprofitar els tomàquets vells?

Descobreix quatre delicioses receptes per fer amb aquells tomàquets que porten més temps a la nevera

Pastissets farcits

El «börek» i el «pierogi» són dos exemples d'unes elaboracions que són generals a tota la Mediterrània, fins als països eslaus, i que admeten una enorme varietat de farciments, entre els quals n'hi ha de dolços

Un plat de pierogi, pastissets farcits de procedència eslava

Pastissets farcits

El «börek» i el «pierogi» són dos exemples d'unes elaboracions que són generals a tota la Mediterrània, fins als països eslaus, i que admeten una enorme varietat de farciments, entre els quals n'hi ha de dolços

Hi ha aliments que no es poden combinar

Cinc combinacions d'aliments que et perjudiquen

Sense saber-ho, pots fer mal al teu organisme menjant determinats plats

Un deliciós plat d'arròs.

Les claus definitives perquè l'arròs et quedi perfecte

Trobar el seu punt de cocció és fàcil si segueixes el procediment adequat

Aquest producte té multitud d'aplicacions.

T'ensenyem a fer guacamole casolà de forma fàcil i ràpida

Triomfa amb aquest típic plat de la cuina mexicana d'allò més saborós i recurrent

Creps deliciosos.

El truc definitiu per preparar uns creps de 10

Descobreix la forma més senzilla, ràpida i neta per preparar aquest plat tan versàtil

Una nena menjant peix.

Receptes perquè els nens mengin peix

Hi ha alguns plats que convertiran aquest ingredient en un dels més atractius

Mandonguilles casolanes.

Trucs perquè les mandonguilles casolanes tinguin una forma perfecta

L'elaboració d'aquest tradicional plat de carn serà més senzilla amb els següents elements

Consells per millorar la salut culinària.

Quantes vegades es pot reutilitzar l'oli de fregir?

Hi ha una sèrie d'aspectes que cal tenir en compte per saber quan cal rebutjar-lo després del cuinat

Receptes amb verdures congelades

Tres receptes ràpides i sanes amb verdures congelades

Aquests aliments es poden introduir en la majoria de plats, aportant-los així nombrosos nutrients

El còctel més clàssic

El Martini sec és un combinat mític i llegendari que està considerat, alhora, com el més selecte de tots: de fet, malgrat la seva aparent senzillesa, és el de més difícil i subtil realització per part d'un bàrman

El food truck gironí que ha guanyat el campionat d?Espanya

Aquest és el millor Food Truck d'Espanya (i és català)

Valentí Sendra i Núria Presas han aconseguit el guardó amb el seu plat estrella: el melós de vedella

1 2 3 4  >