Notícies | Gastronomia

Així de bona et quedarà.

Truita de carbassó al microones

Aquest plat tan tradicional guanyarà un sabor i una textura única gràcies a aquesta senzilla recepta

Com fer un pa de pessic de xocolata light, pas a pas

La clau està en prescindir d'alguns ingredients, que només aporten greixos a aquesta recepta

Una de les begudes més comuns.

El canvi climàtic reduirà la producció de cervesa i la farà més cara

L'escalfament global disminuirà les collites d'ordi, el cereal bàsic per aquesta beguda

Les albergínies, ingredient principal.

Albergínies amb peus de porc i bolets

Una recepta de temporada que farà les delícies dels comensals

Un pastís delicios

Tres pastissos que hauries de fer almenys una vegada a la vida

Receptes tradicionals i senzilles que sempre són un encert

Lasanya al microones.

Com fer una lasanya casolana al microones en menys de 10 minuts

T'ensenyem una recepta per cuinar de manera senzilla aquest plat

Orxata: Una beguda clàssica

L'orxata, coneguda arreu dels Països Catalans i també en altres indrets de la Mediterrània, correspon a una família de preparacions que ara estan de moda, amb la proliferació de llets que en realitat no ho són

Una barreja de sabors interessant.

T'atreveixes amb un pastís de xocolata i albergínia?

Tot i que sembli estrany, el maridatge d'aquests ingredients dóna com a resultat una textura única

A tota hora

Sigui per esmorzar o per berenar, amb cafè o amb te, amb vi de postres o com a refrigeri, és difícil trobar algú a qui no li agradin les galetes; les capses amb aquest amable producte tenen difusió internacional

Un plat innovador i deliciós.

Receptes sanes: hamburguesa de cigrons, pas a pas

Un plat perfecte per als que volen menjar menys carn i cuidar la seva salut

Prova de fer-les a casa.

Com fer «fajitas» mexicanes casolanes

Descobreix com restar calories de manera fàcil als «burritos» i gaudeix d'aquest exquisit plat

Pastís de poma.

Pastís de poma al microones, pas a pas

Només necessitaràs uns minuts per poder degustar aquest dolç

Prova de fer-lo!

Com fer iogurt casolà, pas a pas

Els que comprem en els supermercats poden ser una font "elevada" i "no reconeguda" de sucre

Un plat de crestes.

El truc definitiu per restar calories a les teves crestes

Descobreix com cuinar-les de forma més sana que fregint-les en una paella amb molt oli

Així de bonic et quedarà.

Macarrons amb bolets, un plat deliciós per a tota la família

Un àpat equilibrat i econòmic, ideal perquè els més petits de la casa gaudeixin dels bolets a la taula

Pastís de roses, el pastís de moda.

Aprèn a preparar el deliciós pastís de roses que triomfa a Instagram

Descobreix la recepta per elaborar el pastís de moda de forma fàcil i senzilla

Llaunes de conserves.

Tres plats ràpids amb llaunes

Receptes que et salvaran a la tornada de les vacances quan la nevera està mig buida

Mandonguilles casolanes.

Mandonguilles, boles, «pilotilles»

Es troben en gairebé totes les cultures culinàries del món: a les nòrdiques, americanes, asiàtiques, mediterrànies...

Tallarines de carabassó.

Tres plats sans per compensar els excessos de l'estiu

Des de tallarines de carbassó fins a una lasanya de peix i verdures baixa en calories

Pagre, déntol i altres peixos

El pagre és un peix d'escata d'entre 40 i 75 centímetres i es cuina normalment al forn · El déntol abans era abundant a Tossa de Mar i, com diuen els pescadors, «pot estar a la frontera de les qualitats i els defectes»

1 2 3 4  >