Notícies | Gastronomia
RECEPTA | Melindros amb nata i canyella
Sembla mentida que es puguin fer unes postres tan bones i d'una forma tan fàcil!
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia estrena una nova pàgina web
Entre d'altres seccions innovadores, destaca la reorganització de la seva estructura sobre la base de quatre seccions Acadèmiques: Història, Filologia, Productes i Nutrició, i Cuina i Cultura
RECEPTA | Llobarro al forn
Sempre acostuma a ser bo, però si feu servir un llobarro salvatge, llavors ja és un plat de categoria
EL VI | Barbeito 5 years Malvasia Reserve
Un vi de l'illa volcànica de Madeira que és una delícia
Una recepta d'espaguetis que agradarà a tota la família
Roberto Colella, xef del restaurant italià homònim, proposa aquesta senzilla recepta que porta crema de pèsols, citronel·la i salmó fumat
El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
Aquest fluid no serveix només per protegir l'aliment d'agents externs, sinó que completa les seves propietats i exalça el seu sabor
Martí Sales crea un abecedari literari alimentat per «la curiositat pel menjar i el compartir»
L'escriptor i traductor publica «Aliment», amb 27 relats, rondalles, poemes i cançons d'inspiració gastronòmica
RECEPTA | Cassola de carnaval
De les diverses cassoles de les comarques de Ponent en destaca aquesta, amb peus, morro i orella de porc, realment espectacular. Abans, per Carnaval, es feia arreu dels Països Catalans.
La ruta del vi de la DO Pla de Bages torna a obrir els 6 «wine bars» aquest cap de setmana
El pas del confinament municipal al comarcal permetrà que els ciutadans del Bages puguin gaudir d'aquesta oferta enoturística
Ets romàntic/a? Tres restaurants per celebrar Sant Valentí a Barcelona
Seleccionem sis establiments on poder viure el vostre amor tastant plats dels quals t'enamoraràs bojament
Lasarte: així és el menú de migdia més car de Barcelona
El restaurant amb tres estrelles Michelin serveix snacks, aperitius, un entrant, un peix, una carn, unes postres i 'petit fours' per 150 euros sense begudes
EL VI | Costers del Gravet 2017
Un vi de finca amb una excel·lent relació qualitat-preu
Aquesta és la millor botifarra d'ou de Catalunya
Badia Xarcuters de Tremp s'han endut el primer premi de la 6a edició del Concurs de Botifarra d'Ou Artesana
Recepta de trinxat de la costa (amb sardina i anxova)
Una alternativa a la tradició per, a partir d'allò reconeixible, trobar allò diferent
Dos restaurants i tres receptes ràpides per introduir-te en el món vegà
Renunciar als ingredients d'origen animal no és sinònim de renunciar a plats suculents: t'ho demostrem amb aquests cinc suggeriments
RECEPTA | Capipota amb samfaina
Un plat tradicional, que es feia, particularment, a les fondes i cases de menjar situades a prop dels escorxadors i els mercats, sobretot a les comarques de Barcelona.
7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa
El guanyador la 13a edició del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya ens ensenyar com preparar aquest aliment
Així és el cava de Kylie Minogue
L'artista australiana, que té una gamma de vins d'autor, ha encarregat a Vilarnau un brut reserva ecològic de 15 mesos de criança
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...