Notícies | Gastronomia

Melindros

RECEPTA | Melindros amb nata i canyella

Sembla mentida que es puguin fer unes postres tan bones i d'una forma tan fàcil!

La mova web de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

L'Acadèmia Catalana de Gastronomia estrena una nova pàgina web

Entre d'altres seccions innovadores, destaca la reorganització de la seva estructura sobre la base de quatre seccions Acadèmiques: Història, Filologia, Productes i Nutrició, i Cuina i Cultura

Un llobarro salvatge cuinat al forn amb patates

RECEPTA | Llobarro al forn

Sempre acostuma a ser bo, però si feu servir un llobarro salvatge, llavors ja és un plat de categoria

Barbeito 5 years Malvasia Reserve

EL VI | Barbeito 5 years Malvasia Reserve

Un vi de l'illa volcànica de Madeira que és una delícia

Una recepta d'espaguetis que agradarà a tota la família

Una recepta d'espaguetis que agradarà a tota la família

Roberto Colella, xef del restaurant italià homònim, proposa aquesta senzilla recepta que porta crema de pèsols, citronel·la i salmó fumat

Diferents llaunes de conserves

El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar

Aquest fluid no serveix només per protegir l'aliment d'agents externs, sinó que completa les seves propietats i exalça el seu sabor

La coberta d''Aliment', de Martí Sales. Dimarts 16 de febrer de 2021

Martí Sales crea un abecedari literari alimentat per «la curiositat pel menjar i el compartir»

L'escriptor i traductor publica «Aliment», amb 27 relats, rondalles, poemes i cançons d'inspiració gastronòmica

Cassola de carnaval

RECEPTA | Cassola de carnaval

De les diverses cassoles de les comarques de Ponent en destaca aquesta, amb peus, morro i orella de porc, realment espectacular. Abans, per Carnaval, es feia arreu dels Països Catalans.

La ruta del vi de la DO Pla de Bages torna a obrir els 6 «wine bars» aquest cap de setmana

La ruta del vi de la DO Pla de Bages torna a obrir els 6 «wine bars» aquest cap de setmana

El pas del confinament municipal al comarcal permetrà que els ciutadans del Bages puguin gaudir d'aquesta oferta enoturística

El restaurant Il Giardinetto de Barcelona

Ets romàntic/a? Tres restaurants per celebrar Sant Valentí a Barcelona

Seleccionem sis establiments on poder viure el vostre amor tastant plats dels quals t'enamoraràs bojament

Lasarte: així és el menú de migdia més car de Barcelona

El restaurant amb tres estrelles Michelin serveix snacks, aperitius, un entrant, un peix, una carn, unes postres i 'petit fours' per 150 euros sense begudes

Costers del Gravet 2017

EL VI | Costers del Gravet 2017

Un vi de finca amb una excel·lent relació qualitat-preu

Jaume Badia, de Badia Xarcuters de Tremp, mostrant la botifarra d'ou que ha guanyat el primer Botifarra d'Ou Singular de Catalunya

Aquesta és la millor botifarra d'ou de Catalunya

Badia Xarcuters de Tremp s'han endut el primer premi de la 6a edició del Concurs de Botifarra d'Ou Artesana

Trinxat de la costa

Recepta de trinxat de la costa (amb sardina i anxova)

Una alternativa a la tradició per, a partir d'allò reconeixible, trobar allò diferent

Imatge publicitària del restaurant Vegan Junk Food de Barcelona

Dos restaurants i tres receptes ràpides per introduir-te en el món vegà

Renunciar als ingredients d'origen animal no és sinònim de renunciar a plats suculents: t'ho demostrem amb aquests cinc suggeriments

Capipota amb samfaina

RECEPTA | Capipota amb samfaina

Un plat tradicional, que es feia, particularment, a les fondes i cases de menjar situades a prop dels escorxadors i els mercats, sobretot a les comarques de Barcelona.

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

7 trucs per fer el millor croissant d'Espanya a casa

El guanyador la 13a edició del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya ens ensenyar com preparar aquest aliment

Així és el cava de Kylie Minogue

Així és el cava de Kylie Minogue

L'artista australiana, que té una gamma de vins d'autor, ha encarregat a Vilarnau un brut reserva ecològic de 15 mesos de criança

1 2 3 4 5 6  >