Notícies | Gastronomia

Vàlid per a tot tipus de pastes.

Vermell i no verd

El pesto verd o genovès és el més popular, però així com en la cuina catalana hi ha diverses picades, en la italiana hi algun pesto diferent, fins i tot de color vermell per la utilització de tomàquets secs o al natural

'Mug cakes' al microones.

Els «mug cakes» de xocolata al microones

En pocs minuts els amants del dolç podran gaudir d'aquests senzill postres

Menjar a la platja

Consells per menjar sa i sense risc a la platja

A l'estiu escollir bé els aliments pot evitar una intoxicació en plenes vacances

Menjar a la platja ofereix moltes opcions

Consells per menjar sa i sense risc a la platja

A l'estiu escollir bé els aliments pot evitar una intoxicació en plenes vacances

Horror o delícia

Moltes persones tenen autèntica fòbia als menuts, mentre moltes altres els troben senzillament deliciosos

Una beguda sana i refrescant.

Granissat d'espinacs, una beguda sana i refrescant

Una recepta sorprenent amb la qual gaudir en els dies de calor

Quatre fruites exòtiques que no coneixes i has de provar

Descobreix les formes, sabors i propietats que té cadascuna d'elles

Postres d'estiu.

Pastís de síndria, una recepta sorprenentment saborosa

Aquestes postres són ideals per als dies d'estiu i, a més, tenen una preparació molt senzilla

Sense greixos i deliciós.

Aprèn a preparar gelat de xocolata light, pas a pas

No renunciïs al plaer de l'estiu amb aquestes postres sense greixos saturats ni sucres

Què és el 'Blue Majik', el superaliment de moda?

Aquesta pols blava s'està convertint en tot un fenomen a les xarxes

Pastes fines

Presents en moltes cuines mediterrànies i orientals permeten tota mena de farciments i elaboracions

Consells per fer un mojito sense alcohol

Com es fa un mojito sense alcohol?

En menys de cinc minuts pots gaudir d'uns dels còctels favorits de l'estiu

Els aliments que s'espatllen en el tupper

Els aliments que mai has de posar en un tupper

Descobreix els aliments que mai hauries de portar en aquests tipus de recipients i perquè

El bougatsa és un pastís de llet molt popular a Tessalònica i altres zones de Grècia

La llet a les postres

La llet és una de les bases de la pastisseria: es fa servir a Europa, la Mediterrània, el Magrib i els països àrabs, a Amèrica, Austràlia, Nova Zelanda, l'Índia...; però no a la Xina, el Japó i altres països asiàtics

Recepta de xampinyons.

Xampinyons farcits de formatge blau i nous

Dolors Gómez, de l'Escola de Cuina Lleure, ens ensenya a preparar aquesta magnífica recepta

Elaboració d'un batut natural

Cinc batuts casolans i naturals per mantenir la línia

Ni aprimar-se significa passar gana ni estar sa vol dir renunciar a un bon menjar

Aperitius per a l'estiu.

Els millors aperitius estiuencs

Selecció d'unes senzilles receptes per preparar els millors productes per obrir la gana

Descobreix com fer amanides perfectes.

Trucs per preparar les teves amanides

Aquests consells ajudaran a que aquest estiu els teus plats quedin perfectes

Els secrets de les amanides.

És bo fer dieta a base d'amanides?

Els ingredients juguen un paper fonamental perquè els teus plats siguin d'allò més saludables

Plats per l'estiu.

Tres deliciosos sopars lleugers que no engreixen

Amb l'arribada de l'estiu et proposem aquestes receptes baixes en greixos

1 2 3 4  >