La cartellera d'estrenes d'aquest cap de setmana porta una pel·lícula que tracta sobre una pandèmia provocada per un coronavirus letal, Inmune, dirigida per Adam Mason i l'estrena de la qual es va haver d'endarrerir diverses vegades per culpa, precisament, de la pandèmia. Quan encara estem vivint sota els efectes de la pandèmia de la SARS-CoV2, aquesta cinta exhibeix la capacitat del cinema per intentar parlar dels fets contemporanis.

Protagonitzada per Alexandra Daddario, Bradley Whitford, Craig Robinson, K.J. Apa, Peter Stormare, Sofia Carson i Demi Moore, la pel·lícula explica que han passat quatre anys des que una pandèmia va assolar el món. Quan apareix una nova i perillosa mutació del virus, el govern ordena un nou confinament mundial. Nico, un repartidor que ha desenvolupat una immunitat al virus poc comuna, pot continuar treballant, però haurà de superar la llei marcial i enfrontar-se a gent perillosa, poderosa i molt desesperada per poder estar al costat de la seva xicota, la Sara.

Inmune se situa en un futur molt proper i que permet als més pessimistes augurar que no és un film de ficció. I és la primera cinta que es va rodar a Hollywood un cop es van aixecar les primeres restriccions. De fet, la idea és de final de març, el maig ja es va saber que Michael Bay seria un dels productors i el rodatge va començar a principi de juliol. Moltes presses per poder dir que eren els primers.