Notícies | Cine

Russell Crowe i Juliette Binoche protagonitzen les estrenes més destacades de la setmana

Escasses novetats cinematogràfiques tanquen les festes de Nadal
06-01-2021 08:38
0 vots
Una imatge de 'Salvaje', amb Russell Crowe | ACN

Una imatge de 'Salvaje', amb Russell Crowe | ACN

La darrera setmana de les festes de Nadal tancarà amb dues propostes ben diferents protagonitzades pel nord-americà Russell Crowe i la francesa Juliette Binoche. Crowe és el motor del trepidant thriller 'Salvaje', de Derrick Borte. El film proposa els fets que es desencadenen quan, al mig d'un embús de trànsit, una dona toca el claxon a l'home equivocat i en el moment erroni. A partir d'aquí la violència i la ràbia es desencadenen d'una manera irracional. D'altra banda, Binoche és l'ànima de la comèdia 'Manual de la buena esposa', de Martin Provost. A la producció, Paulette Van Der Beck i el seu home dirigeixen una escola per mestresses de casa. La mort sobtada de l'home de la casa du a la Paulette a replantejar-se les seves creences.

'El pequeño vampiro'


També des de França arriba 'El pequeño vampiro', una cinta d'animació i aventures que va participar en la secció oficial de llargmetratges a concurs del Festival d'Annecy. El director i guionista Joann Sfar proposa l'adaptació cinematogràfica de les seves tires còmiques de Little Vampire, que viu en una casa encantada amb un divertit grup de monstres que, malgrat tot, no aconsegueixen treure'l de l'avorriment. Una nit decideix escapar-se de la mansió amb el seu gos a la cerca de nous amics i aventures.

'Las mil y una'


La directora argentina Clarisa Navas proposa el drama romàntic 'Las mil y una' interpretada per Sofia Cabrera, Ana Carolina Garcia i Luis Molina. Al film, l'Iris, de 17 anys, coneix la Renata, una jove amb un passat complicat i per la qual se sent immediatament atreta. La protagonista haurà de superar les seves pors i inseguretats per poder experimentar el seu primer amor. Navas proposa una pel·lícula de contrastos entre la tendresa i el desig i la foscor de l'entorn. La cinta ha participat en la selecció oficial de llargmetratges a concurs dels festivals Mar del Plata i de L'Havana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook