Notícies | Cine

«Scream» finalitza el rodatge del seu retorn amb el seu títol original

La nova pel·lícula de la saga de terror no s'estrenarà fins al 14 de gener de 2022
20-11-2020 13:03
0 vots
Una imatge de la saga «Scream» | ARXIU

Una imatge de la saga «Scream» | ARXIU

El rodatge del pròxim lliurament de la saga 'Scream' va acabar aquest dimecres, un lliurament que retornarà a la pantalla gran aquesta mítica franquícia de terror i que en la seva cinquena pel·lícula recuperarà el seu títol original: senzillament 'Scream'.

"Hem acabat el rodatge de 'Scream! Em complau anunciar el títol oficial de la pròxima pel·lícula. Fa gairebé 25 anys, quan vaig escriure el seu guió i Wes Craven li va donar vida, no podia imaginar l'impacte que tindria", va publicar en les seves xarxes socials Kevin Williamson, guionista de l'estrena de la saga.

Els seguidors de la saga hauran d'esperar, perquè el cinquè lliurament de 'Scream' arribarà als cinemes el 14 de gener de 2022, una data en la qual s'espera que puguin funcionar amb normalitat malgrat la pandèmia del coronavirus.

"Estic emocionat que tornin a Woodsboro i tornin a espantar-se de veritat. Crec que Wes hauria estat molt orgullós de la pel·lícula que estan fent Matt i Tyler", va opinar Williamson,

'Scream' és una saga molt reeixida de terror que, des de l'estrena de la seva primera pel·lícula en 1996, va donar una nova vida a aquest gènere i al subgènere del 'slasher', sota la direcció d'un ídol del cinema pertorbador i inquietant com Wes Craven.

El realitzador, que també va ser el responsable de la saga de 'Pesadilla en Elm Street', va morir en 2015.

Darrere del cinquè lliurament de 'Scream' es troba el col·lectiu de cineastes conegut com a Radio Silence, que està format per Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett i Txad Villella.

Aquests tres realitzadors van presentar l'any passat la comèdia sinistra 'Ready or Not'.

Neve Campbell reprendrà el seu paper en la cinta original i s'unirà als seus antics companys Courteney Coix i David Arquette, que repetiran els seus personatges com la reportera Gale Weathers i l'agutzil Dewey Riley, respectivament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook