Notícies | Cine

«Érase una vez un muñeco de nieve», el curt que s'endinsa en els orígens d'Olaf

Disney+ estrenarà el pròxim 23 d'octubre aquest "spin-off" ambientat en la pel·lícula de «Frozen»
10-09-2020 15:31
0 vots
Olaf a

Olaf a "Frozen" | Disney

Olaf continua sent la gran estrella de 'Frozen'. El simpàtic amic d'Elsa i Anna serà el principal protagonista del nou curt basat en la saga de clàssics Disney,'Érase una vez un muñeco de nieve', que explorarà els orígens de la innocent i perspicaç figura nevada i que arribarà a Disney+ el 23 d'octubre.

Què va viure Olaf just després que Elsa el creés, quan per fi "es deixa anar" i construeix el seu palau de gel? I quan Anna i Kristoff el troben en el bosc? Com va aprendre Olaf a fer tornar l'estiu? Totes aquestes preguntes seran les que aquest curt busca respondre, estant ambientat en la primera pel·lícula de 'Frozen', guanyadora de l'Oscar al millor film d'animació l'any 2013.

'Érase una vez un muñeco de nieve' està dirigit per Trent Correy, supervisor d'animació d'Olaf a 'Frozen 2', i Dan Abraham, veterà artista que va dissenyar la seqüència musical 'When I Am Older', que va cantar el ninot de neu en la mateixa pel·lícula. El curt, creat per Walt Disney Animation Studios, està produït per Nicole Hearon i Peter Del Vecho. Josh Gad torna a posar la veu del bo d'Olaf.


"Aquesta idea va començar a prendre forma quan jo era animador en el primer lliurament de 'Frozen'", va declarar Correy en un comunicat de premsa. "Dan Abraham i jo estem molt agraïts i emocionats per tenir l'oportunitat de dirigir aquest curt i treballar amb els nostres fantàstics col·legues de Walt Disney Animation Studios", va agregar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook