Notícies | Cine

Jordi Évole transforma en documental la seva última xerrada amb Pau Donés

El treball, titulat «Eso que tú me das», es presentarà al Festival de Màlaga
30-07-2020 17:34
0 vots
Jordi Évole transforma en documental la seva última xerrada amb Pau Donés

Jordi Évole transforma en documental la seva última xerrada amb Pau Donés

El Festival de Màlaga estrenarà el documental 'Eso que tú me das', dirigit per Jordi Évole i Ramón Lara, centrat en els últims dies de vida de Pau Donés, el líder de Jarabe de Palo que va morir el juny passat a causa del càncer de còlon que patia des del 2015.

El Festival, que celebra la seva 23 edició del 21 al 30 d'agost, reproduirà aquest documental en el qual, 20 dies abans de la seva mort, Donés va trucar al seu amic Évole des de l'hospital per assegurar-li que li quedaven pocs dies de vida i els volia passar al seu domicili de la Vall d'Aran.

M'agradaria que poguéssim tenir una xerrada, que la gravis i en facis el que vulguis» són les paraules de Pau Donés amb les quals el Festival presenta aquest documental, resultat d'aquesta conversa.

De 'HIT' a Marqués-Marcet

«Un document únic d'una persona que va saber viure i morir apreciant la vida en la seva totalitat, d'algú que, arribat el moment de la veritat, no va voler anar-se'n sense deixar-nos a tots el testimoni del seu agraïment», segons assenyala el Festival de Cine de Màlaga en un comunicat.

Es projectarà també 'La mort de Guillem', últim treball de Carlos Marqués-Marcet, director que serà guardonat amb el Premi Màlaga Talent, que s'unirà a les ja anunciades 'HIT' de TVE, 'Mi gran despedida', '75 días', 'Dehesa, el bosque del lince ibérico', 'Isaac' i 'A Stormy Night'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook