Notícies | Cine

Les 10 millors pel·lícules d'acció que pots veure a Netflix

De les trames explosives de Michael Bay a les històries de venjança de Quentin Tarantino
11-05-2020 12:21
0 vots
Tyler Rake | IMATGE PROMOCIONAL

Tyler Rake | IMATGE PROMOCIONAL

Amb l'estrena de 'Tyler Rake' (Extraction), Netflix ha tornat a posar de manifest que encara hi ha molts fans del cinema d'acció pur i dur, de tirs i explosions per tot arreu. Un gènere que va tenir el seu auge als anys 90 i que ha donat grans personatges com John McClane, John Rambo, Ethan Hunt o més recentment Jason Bourne o John Wick.

L'acció és un dels grans gèneres cinematogràfics que ha estat barrejat amb tot tipus de subgèneres com la ciència ficció, l'aventura o el western. Però deixant de banda els híbrids, hi ha un bon grapat de cintes que mereixen molt la pena, i que actualment es troben dins del catàleg de Netflix.

De les trames imparables i explosives de Michael Bay a les històries de venjança de Quentin Tarantino, passant per grans franquícies com Bourne o 'Missión Imposible', aquestes són les 10 millors pel·lícules d'acció que pots trobar al servei de streaming.

'Tyler Rake'

Un mercenari, un jove en dificultats i un país en guerra pel narcotràfic. Les coses es posen molt difícils per Tyler Rake (Chris Hemsworth) en aquesta frenètica lluita per la supervivència dirigida per Sam Hargraves i escrita per Joe Russo.

Saga 'Missión imposible'

Tom Cruise es va fer un nom en el cinema d'acció gràcies a la saga Missión Imposible, que, si bé va començar sent d'espionatge pur, ha acabat convertint-se en una de les sagues d'acció per excel·lència. Netflix té en el seu catàleg les tres últimes entregues de la franquícia: 'Protocolo Fantasma', 'Nación Secreta' i l'última i més recomanable de totes les pel·lícules de la saga: 'Fallout.'

'Lock and Stock'

Dirigida per Guy Ritche, abans de 'Snatch', i abans de fer el salt a Hollywood i encarregar-se d'Aladdin' o 'Robin Hood', 'Lock and Stock' és un genial thriller de gàngsters d'estar per casa en què tot gira al voltant de dos valuosos rifles de caça, i un munt de gent buscant-los sense descans.

'Sicario: el dia del soldado'

Protagonitzada per Benicio del Toro i Josh Brolin, la seqüela de Sicario segueix un agent federal que, davant la sospita que el cartel mexicà està traficant amb terroristes, contracta un sicari per fer la feina bruta.

'The Night Comes For Us'

Protagonitzada per Iko Uwais i Joe Taslim ('The Raid') i produïda per Netflix, narra la història d'un assassí d'elit de les Tríades que es converteix en l'objectiu dels seus antics caps després de deixar amb vida a una jove en meitat d'una matança.

'Dos policies rebels II'

Acció al més pur estil Michael Bay en el segon lliurament del duet format per Will Smith i Martin Lawrence com els agents de narcòtics Mike i Markus. En aquesta ocasió s'enfronten a una complexa xarxa dirigida per Jordi Mollá, una missió que els portarà a el límit de les seves forces i de la seva relació.

Saga 'Ip Man'

Basada en la història real del mestre d'arts marcials Ip Man, l'home que va entrenar a Bruce Lee, aquesta saga barreja fragments de la història bèl·lica xinesa amb ingents dosis d'arts marcials. El carisma del seu protagonista, i el seu saber fer amb el Wing Tsun, fan d'aquesta saga una de les millors de l'gènere de baralles.

Saga 'Bourne'

El desmemoriat agent secret Jason Bourne (Matt Damon) farà tot el possible per recuperar el seu passat, encara que això impliqui enfrontar-se a totes les organitzacions governamentals de tot el món. A la trilogia principal se li suma l'spin-off protagonitzat per Jeremy Renner, també disponible a Netflix.

'La purga'

Una nit a l'any, tots els delictes estan permesos en Estats Units, incloent l'assassinat, el que porta als protagonistes d'aquesta frenètica saga a lluitar per la supervivència durant 12 hores. En Netflix estan disponibles la segona i tercera entregues de la saga: 'Anarchy' i 'Election'.

'Kill Bill'

Un dels projectes més curiosos i ambiciosos de Quentin Tarantino narra la història de venjança de 'La Núvia' (Uma Thurman) i la seva llista de mort d'assassins despietats que molt inconscientment van decidir donar-la per morta després de massacrar la seva família el dia del seu casament .

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook