Notícies | Cine

El sentit homenatge de Marvel a Stan Lee un any després de la seva mort

El tribut a el mític creador no podia ser menys per part dels estudis en què va treballar
13-11-2019 18:12
0 vots
Stan Lee | EFE

Stan Lee | EFE

Aquest dimarts es va complir un any de la mort de Stan Lee, als 95 anys. Un aniversari del qual Marvel Studios s'ha fet ressò amb un sentit tribut al gran creador i artífex de molts dels personatges de la «Casa de les Idees».

L'estudi ha compartit al seu compte oficial de Twitter un preciós dibuix per homenatjar Lee. El creador, acompanyat de nombrosos personatges de la franquícia com Spiderman, Els 4 Fantàstics, Hulk, Iron-Man, Cíclope, Silver Surfer, Daredevil o Thor, apareix somrient al centre. "Recordant a Stan 'The Man' Lee: El seu llegat continuarà amb nosaltres en l'Univers Marvel i els cors dels fans de Marvel de tot el món", diu el breu text que acompanya el dibuix.

Lee, figura clau per a la cultura popular nord-americana i, en particular, per al còmic i el món dels superherois, és recordat amb especial afecte pels fans de Marvel. El seu llegat continua a través de l'UCM, en el qual estan molts dels personatges que va crear, va supervisar o ajudar a dissenyar, i també en els seus simpàtics cameos en totes les pel·lícules de Marvel fins a «Vengadores: Endgame».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook