Notícies | Cine

«It: Capítulo2»: El retorn de Pennywise

Muschietti tanca l'adaptació de l'obra cabdal de Stephen King
05-09-2019 21:13
0 vots
«It: Capítulo2»: El retorn de Pennywise

«It: Capítulo2»: El retorn de Pennywise

It es va convertir per mèrits propis en la pel·lícula de terror més taquillera de la història, i per tant, que tingui una seqüela és pràcticament un acte de coherència: el llibre de Stephen King ja està dividit en dos fronts narratius, i es feia realment difícil fer-hi justícia en una sola pel·lícula. I a més, si una cosa ha de demostrar aquesta segona part és que, quan es tracta d'enfrontar-se al Mal, quan ets adult tens les de perdre.

A la novel·la, tal com es mostrava en el primer film, els protagonistes s'enfronten a Pennywise quan són petits i, d'alguna manera, és la percepció pròpia d'aquesta edat el que els permet unir les seves forces contra el pallasso infernal. Vint-i-set anys després, el grup d'amics torna al poble quan s'adonen que l'ens ha tornat, però les seves vides grises, insatisfetes i plenes de contradiccions els converteixen en persones molts més fràgils. Així, la pel·lícula se centra en el seu retrobament i en la constatació que han de recuperar el nen que porten a dins per enfrontar-se al perill que suposa Pennywise per a ells i per al món. Andy Muschietti torna a signar aquesta ambiciosa adaptació que, al llarg de dues hores i tres quarts, busca assolir aquell enlluernador equilibri entre terror i aventures que tenia la seva predecessora.

Un dels plats forts d'aquest segon capítol recau, per descomptat, a veure un grup de cares conegudes assumint les versions adultes dels personatges de la primera entrega. En aquest sentit, el principal repte és per a Jessica Chastain (era impossible pensar en una altra actriu per interpretar Beverly Marsh), James McAvoy i Bill Hader, que ens han de convèncer, malgrat la seva popularitat, que són l'evolució d'aquells nens tan propis de l'univers literari de King. Al seu costat, Bill Skarsgård, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Xavier Dolan, Javier Botet, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer i Finn Wolfhard.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook