Notícies | Cine

Hitler perturba a Disney

La pròxima pel·lícula de Taika Waititi, ambientada en l'alemanya nazi, preocupa a la companyia
16-08-2019 16:38
0 vots
Taika Waititi parodiant a Adolf Hitler FOX

Taika Waititi parodiant a Adolf Hitler FOX

L'adquisició de Fox per part de Disney ha estat plagada de dificultats a causa dels diferents continguts de totes dues companyies. Aparentment, Disney no té clar com encaixar Deadpool, una saga només per a adults, en el seu Univers Cinematogràfic Marvel i la patacada de taquilla de X-Men: Dark Phoenix també ha estat un dur cop. Ara, Disney ha mostrat la seva preocupació per un altre projecte, la polèmica nova pel·lícula del director de Thor, Taika Waititi.

Segons Variety, des de Disney s'han mostrat preocupats per Jojo Rabbit, la pròxima pel·lícula de Waititi, una "sàtira antiodi" ambientada en l'Alemanya nazi que compta amb el propi director interpretant a Adolf Hitler, una temàtica allunyada de la línia 'family friendly' que segueix la resta dels seus continguts. La cinta és considerada "massa arriscada" i ha incomodat a alguns executius que, asseguren, "aquest material podria alienar als fans de Disney".

Encara que aquesta preocupació s'atribueix a la "sàtira avantguardista" de la qual fa gala Waititi, fonts apunten més aviat a "una expressió del xoc cultural que va tenir lloc quan els dos estudis es van embarcar en la seva integració".

La publicació assegura que Disney està buscant alternatives i el film ha començat a projectar-se sota el segell de Searchlight. Jojo Rabbit va ser desenvolupada i produïda en Fox Searchlight abans de la fusió de Disney, i ara és un dels títols que la companyia llançarà aquesta tardor.

Malgrat aquesta polèmica, Disney i Waititi mantenen una gran relació, després que el cineasta treballés en Thor: Ragnarok, que va recaptar 854 milions de dòlars a tot el món. A més, Waititi repetirà en aquesta saga ja que, tal com es va anunciar en la Comic-Amb de Sant Diego, el director tornarà amb la seqüela, Thor: Love and Thunder, que s'estrenarà al novembre de 2021.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook