Notícies | Cine

Toy Story 4 ha publicat el seu tràiler definitiu

El retorn del Woody, el Buzz i la Jessie és ja tota una realitat i els seguidors de la saga compten els dies per a la seva estrena
20-03-2019 17:05
0 vots

Ja és aquí el tràiler complet de Toy Story 4, el retorn del Woody, el Buzz, la Jessie i la resta de la colla que després de la seva última aventura, estrenada fa ara ja gairebé una dècada, tornen a la gran pantalla el pròxim mes de juny amb un fitxatge estrella: Forky.

Precisament el moment en què Forky arriba a l'habitació de Bonnie -la nena a la qual l'Andy va regalar totes les seves joguines al final de Toy Story 3 - és l'escena amb què arrenca el nou tràiler. Forky és una forquilla-cullera convertida en joguina per la pròpia Bonnie, però té un gran problema, no es considera una joguina. Immers en una profunda crisi existencial, ell preferiria no participar en aquesta gran aventura si el deixessin, però el Woody farà tot el possible per convèncer i protegir al nou membre de la colla i ara mateix el tresor més preuat de la petita Bonnie. Tot i que no serà fàcil.

Una aventura, la de seguir els passos del Forky, que portarà al Woody a allunyar-se de la colla, que es troba òrfena sense el seu xèrif, i a retrobar-se amb el seu vell gran amor: Bo Peep. La pastoreta de porcellana és ara una dona forta, aguerrida i que, després de diversos anys en el món exterior, no defuig qualsevol perill.

L'avançament, que arriba acompanyat d'un nou cartell, presenta també a "nous amics" com els inseparables Ducky i Bunny, que tenen una primera topada amb el Buzz, uns ninots amb un aspecte bastant "creepy" i un altre entusiasta amb un gran mostatxo.

Dirigida per Josh Cooley, Toy Story 4 serà la nova entrega d'una saga que amb els seus tres films anteriors ha recaptat gairebé 2.000 milions de dòlars. La seva tercera entrega, estrenada el 2010, va arrasar a taquilla superant els 1.000 milions de dòlars.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook