Notícies | Cine

«Capitana Marvel»: l'heroïna definitiva

Brie Larson interpreta el personatge de Marvel que ha de canviar el seu univers cinematogràfic
07-03-2019 23:08
0 vots
Brie Larson.

Brie Larson.

A l'escena posterior dels crèdits d' Avengers: Infinity War quedava molt clar: si hi ha algú que ens pot salvar de les catastròfiques decisions de Thanos, aquesta és la Capitana Marvel. Per tant, hi ha molta expectació per veure un film que precedeix el final de tota una era cinematogràfica i que aporta unes quantes novetats a l'univers expandit de Marvel.

La primera i més important és que aquesta pel·lícula suposa la primera en què la mítica editorial cedeix tot el protagonisme de la narració a una dona. No és una dada menor: a banda que sempre ha presentat un cert dèficit en aquest sentit, es dona el cas que la protagonista, com a futur pilar de la saga de Los Vengadores , suposarà un canvi de paradigma que segurament convertirà Capitana Marvel en un referent generacional comparable al que està suposant Wonder Woman . L'altra novetat és que és el primer film de Marvel firmat per dos realitzadors, Anna Boden i Ryan Fleck, i també el primer que introdueix trames que han de marcar les successives sagues cinematogràfiques de la companyia.

Qui és la Capitana Marvel? Doncs Carol Danvers, una pilot de l'exèrcit nord-americà que durant un vol de proves és donada per desapareguda però adoptada per una raça alienígena en guerra que la convertirà en una poderosa guerrera. Tot això, al film, és ambientat als anys 90, quan SHIELD comença a prendre consciència de les amenaces interplanetàries i s'adona que necessitarà molts reforços si vol salvar la Terra. El magnífic repartiment de la pel·lícula inclou Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Gemma Chan, Lee Pace, Mckenna Grace, Clark Gregg, Djimon Hounsou i Annette Bening.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook