Notícies | Cine

«La Lego pel·lícula 2»: Emmet contraataca

Arriba la seqüela d'un dels millors films d'animació de la dècada, que manté la creativitat del primer títol
07-02-2019 22:38
0 vots
Imatge de l'animació.

Imatge de l'animació.

La Lego pel·lícula és una de les millors i més originals produccions d'animació de la dècada gràcies a la seva capacitat per agafar una marca sobradament coneguda i convertir-la en un divertidíssim exercici de metallenguatge. Això era possible, sobretot, gràcies als seus directors, Phil Lord i Chris Miller, que a la segona part s'han limitat a escriure el guió i cedir la batuta a Mike Mitchell ( Trolls, Alvin y las ardillas 3) i Trisha Gum.

Les primeres crítiques destaquen que el canvi es nota relativament poc perquè La Lego pel·lícula 2 manté el nivell de gags per minut i porta la història a nous nivells expressius sense renunciar a l'esperit referencial i bandarra de l'original. Oportuna, creativa i perfecta per a totes les edats. En aquesta ocasió, Emmet i Lucy s'han hagut d'acomodar a la vida d'un món apocalíptic arran de la invasió dels Duplo. Ell ho porta la mar de bé, perquè és feliç en qualsevol circumstància, però ella sent que hauria d'estar fent alguna cosa per combatre els invasors. Quan Lucy és abduïda per un misteriós enemic alienígena, Emmet haurà de posar-se les piles per tornar a ser l'heroi de la història i explorar altres mons per rescatar-la.

La seqüela torna a jugar amb la mateixa idiosincràsia de les joguines, però també amb una inabastable espiral de referències que flirtegen amb l'ahir i l'avui de tots els gèneres. Una bona prova d'això és que la figura d'Aquaman tingui un paper secundari a la funció i que tingui la veu de Jason Momoa.

La versió original també té altres grans noms com els de Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Alison Brie, Jonah Hill, Nick Offerman, Channing Tatum, Cobie Smulders, Ralph Fiennes, Bruce Willis, Tiffany Haddish, Will Forte, Maya Rudolph i Charlie Day.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook