Notícies | Cine

«Bohemian Rhapsody»: l'esperada biografia de la grandesa de Freddie Mercury

Rami Malek ofereix un autèntic recital a la pell del cantant
01-11-2018 22:29
0 vots
El cartell de la pel·licula.

El cartell de la pel·licula.

Hollywood ha intentat durant molts anys fer un biòpic sobre Freddie Mercury. De fet, el projecte va començar a agafar forma quan l'actor Sacha Baron Cohen va donar el seu sí a encapçalar-lo, que va anar sumant guionistes per poder elaborar una història que agradés a tots els implicats, és a dir, a la resta de membres de Queen. Però quan l'estudi la va tenir enllestida, Cohen va abandonar la pel·lícula.

Semblava que això paralitzaria el projecte indefinidament, però aleshores Bryan Singer se'n va fer càrrec, va fer reescriure el guió i va anunciar qui era l'actor encarregat d'interpretar Mercury: ni més ni menys que Rami Malek, el protagonista de la sèrie Mr. Robot. Però quan el rodatge ja havia començat, una sèrie d'acusacions d'assetjament sexual sobre Singer van fer que aquest marxés sobtadament del rodatge, de manera que més de mig film s'ha d'atribuir a la (bona) feina del seu substitut, Dexter Fletcher.

Bohemian Rhapsody se centra en els orígens de la banda i el camí d'èxits que els va portar a participar al concert solidari Live Aid organitzat per Bob Geldof, i que va representar un dels clímaxs de la popularitat de Queen. La història parteix del concert per anar desgranant les relacions entre Mercury i els seus músics, l'esperit de les seves cançons i, també, la imminència de la malaltia que va posar fi a la vida del cantant. Al costat de Malek, que ofereix un veritable recital en la pell de Mercury, destaca la presència de Mike Myers, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Ben Hardy i Lucy Boynton.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook