Notícies | Cine

«The equalizer 2»: Motius personals

Denzel Washington reprèn el personatge de la mítica sèrie televisiva dels anys vuitanta
10-08-2018 07:47
0 vots
Denzel Washington.

Denzel Washington.

Emesa entre el 1985 i el 1989, L'equalitzador es va convertir en una sèrie de culte pel realisme de les seves històries i el carisma del seu actor protagonista, Edward Woodard. Denzel Washington va ser l'encarregat d'assumir el personatge en una esplèndida adaptació cinematogràfica que va tenir una acollida molt notable i de la qual ara s'estrena una seqüela.

El protagonista, Robert McCall, és un agent secret retirat que té un problema amb les injustícies: no les tolera. Per tant, se salta les seves pròpies regles d'autocontrol i es converteix en una mena de justicier urbà que treballa gratuïtament per a defensar els més febles. A la primera entrega, assistiem a aquesta transformació, i també a la constatació que el protagonista tenia una sèrie d'habilitats que el feien molt perillós per a determinats energúmens. A la seqüela, quan la seva millor amiga mor assassinada per uns antics rivals, torna a l'acció amb tota la seva artilleria per posar les coses al lloc que pertoca.

Dirigida de nou per Antoine Fuqua i amb Washington exercint també de productor, The Equalizer 2 redunda en les solucions visuals i argumentals de la primera entrega, però se li dona un aire d'intriga global que la porta a assemblar-se als thrillers clàssics dels 70. Per descomptat que el xou de Washington és l'epicentre de la funció (allò tan popularitzat de veure'l cronometrar les seves impagables carnisseries, però també destaca per un planter de secundaris que encapçalen Ashton Sanders, Pedro Pascal, Bill Pullman, Jonathan Scarfe i Melissa Leo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook