Notícies | Cine

«Els increïbles 2», número 1 en taquilla amb 3,9 milions de recaptació

L'entranyable família torna a conquistar el públic 14 anys després
07-08-2018 07:25
0 vots
Els protagonistes del film.

Els protagonistes del film.

Sens dubte el seu retorn era un dels més esperats i així s'ha demostrat en taquilla. Els Increïbles han tornat a la gran pantalla 14 anys després de conquistar al públic i ho han fet per tot el gran i amb més força en els seus poders mai, aconseguint el lloc número 1 de la taquilla espanyola.

Després que s'estrenés el passat divendres 3 d'agost en els nostres cinemes són 26.70 els espectadors que s'han acostat a les sales per gaudir de la seva estrena, recaptant només en el seu primer dia 1'3 milions d'euros sent la major obertura d'una pel·lícula Disney / Pixar a Espanya.

L'estrena ja ha superat els mil milions de dòlars de recaptació a nivell global a falta encara d'estrenar en diversos països. Als Estats Units, 'Els Increïbles 2' és la major pel·lícula d'animació de tots els temps i el 9è títol més taquiller de la història. Des que s'estrenés al nostre país ja són 3,9 milions d'euros els que ha aconseguit recaptar la increïble família.

A 'Els Increïbles 2', torna la família de superherois, però aquesta vegada, la protagonista és la Helen. Bob es queda a casa amb Violet i Dash i es veu obligat a convertir-se en un heroi de la vida "normal". És una transició difícil per a tothom, i ho serà més encara quan la família es doni compte dels superpoders del nadó Jack-Jack. A més, apareix un nou vilà que trama una conspiració brillant i perillosa. La família i Frozone han de trobar la manera de tornar a treballar junts, alguna cosa bastant complicat tot i que tots són Increïbles.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook