Notícies | Cine

James Mangold dirigirà l'spin-off de Star Wars centrat en Boba Fett

El realitzador de «Logan» està escrivint la nova cinta de la saga galàctica sobre el caça-recompenses
25-05-2018 18:54
0 vots
Bobba Fett, personatge de Star Wars. LUCASFILM

Bobba Fett, personatge de Star Wars. LUCASFILM

Un dels personatges més estimats pels fans de 'Star Wars', Boba Fett, tindrà la seva pròpia pel·lícula. James Mangold ('Logan') està escrivint el guió i dirigirà la cinta centrada en el temut caça-recompenses.

Alguns rumors apuntaven que Simon Kinberg, escriptor i productor darrere de la franquícia 'X-Men', estava treballant en una pel·lícula de Boba Fett. Mentre que Lucasfilm i Disney no han fet cap confirmació oficial, The Hollywood Reporter assegura que Mangold co-escriurà el guió amb Kinberg, qui també produirà el projecte. De moment no hi ha detalls sobre la trama.

Pel·lícula independent de la saga
La notícia coincideix amb l'estrena de 'Han Sol: Una història de Star Wars', segona pel·lícula independent de la saga principal i primera que se centra en un personatge concret. Lucasfilm està desenvolupant una sèrie de films centrats en diversos personatges de l'univers 'Star Wars', incloent una pel·lícula sobre Obi-Wan Kenobi, que actualment està en negociacions per fitxar el director Stephen Daldry, encara que de moment no hi ha guió.

Boba Fett va aparèixer per primera vegada a 'L'Imperi contraataca', estrenada el 1980, i tres anys més tard a 'El retorn del Jedi', el 1983, com el mercenari que condueix Han Solo fins Jabba l'Hutt. Malgrat el seu limitat temps en pantalla, es va convertir en un personatge de culte. James Mangold és conegut pel seu treball a 'Logan', pel·lícula que va obtenir una nominació a l'Oscar al millor guió adaptat en l'última edició dels premis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook