Notícies | Cine

«Proyecto Rampage»: Bèsties gegantines en una pel·lícula d'aventures

Dwayne Johnson és el protagonista en un film dirigit per Brad Peyton
13-04-2018 14:19
0 vots
Dwayne Johnson a 'Proyecto Rampage'

Dwayne Johnson a 'Proyecto Rampage'

Les pel·lícules de Dwayne Johnson són un gènere en ell mateix. No només perquè generalment són molt entretingudes i se sustenten en el seu inqüestionable carisma, sinó perquè, sigui quin sigui el seu argument, tenen el do de saber dirigir-se a tot tipus de públic. A Proyecto Rampage repeteix amb el director de Viaje al centro de la Tierra 2: La isla misteriosa i San Andrés, Brad Peyton.

Al film, Johnson interpreta un primatòleg que ha descobert un goril·la blanc amb una estranya anomalia genètica. Les proves que li fan provoquen que l'animal tingui un creixement desmesurat, i aviat descobreixen que altres bèsties del seu entorn també han patit mutacions genètiques. El govern decideix aconseguir el control dels animals per mirar de trobar-los aplicacions militars, però durant el trasllat aconsegueixen escapar-se i campen sense control pel centre de Chicago. Ajudat d'una col·lega científica, el protagonista haurà de posar a prova la seva relació amb el goril·la per lluitar plegats contra la resta de bèsties gegantines, que provoquen caos i destrucció per allà on passen.

Com a San Andrés, Johnson i Peyton s'entreguen a una enlluernadora successió de set pieces catastròfiques que, si bé no fan pinta de voler aportar grans novetats al gènere, sí que tenen la suficient perfecció tècnica perquè l'audiència vulgui aplaudir cada ocurrència visual.

Un dels plats forts de Proyecto Rampage és el seu notable repartiment. Amb Johnson trobem noms tan solvents com Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Marley Shelton, Jake Lacy, Jack Quaid i Malin Akerman. Aquest mateix estiu Johnson estrenarà una altra pel·lícula que uneix acció i catàstrofes: El rascacielos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook