Notícies | Cine

VÍDEO | Mira el primer tràiler del retorn de Mary Poppins a la gran pantalla

Disney recupera el mític personatge de la mainadera màgica, 54 anys després de la seva estrena
05-03-2018 16:32
0 vots
Emily Blunt dóna vida a la nova Mary Poppins.

Emily Blunt dóna vida a la nova Mary Poppins.

Disney s'ha centrat en els darrers anys en els remakes dels seus grans èxits, portant de nou a la gran pantalla títols com 'La Bella i la Bèstia' o 'El llibre de la selva' amb personatges de carn i ossos, però la última aposta suposa el retorn d'un dels personatges més mítics del segle passat: Mary Poppins.

El primer tràiler d' 'El regreso de Mary Poppins' situa la pel·lícula 20 anys després de la seva primera versió, sota un Londres gris i trist enmig de la Gran Depressió. La mainadera més famosa del món descendeix del cel agafant el seu inseparable paraigua, en l'altra mà hi té la seva màgica bossa, és clar. En l'avançament podem veure el número 17 de Cherry Tree Lane i com els nois han crescut. Ara Michael té tres fills. Tots estan vivint les conseqüències de la crisi al que suma un trist dol, una complicada situació a què Poppins posarà solució i màgia.

També podem veure a Emily Blunt, l'actriu encarregada a posar-se en la pell de la mainadera que encarnava Julie Andrews, com fa l'ullet a la primera pel·lícula emulant l'escena del mirall en arribar a la casa familiar.

La pel·lícula dirigida per Rob Marshall compta amb un elenc de luxe i a Emily se li suma Meryl Streep, Colin Firth, Lin-Manuel Miranda i Angela Lansbury, entre molts més. L'estrena està prevista per a desembre de 2018, quan es compleixen 54 anys després de la seva primera estrena.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook