Notícies | Cine

«El cuaderno de Sara» lidera la taquilla en el cap de setmana de la seva estrena

El film protagonitzat per Belén Rueda supera les pel·lícules guanyadores en els Goya
06-02-2018 18:37
0 vots
Una imatge del film.

Una imatge del film.

La cinta espanyola 'El cuaderno de Sara', protagonitzada per Belén Rueda i Marian Álvarez, s'ha convertit en la pel·lícula més vista a Espanya en el seu cap de setmana d'estrena al recaptar 0,9 milions d'euros, mentre que cap de les pel·lícules favorites als Goya ha entrat en les més vistes, segons les xifres que publica ComScore a Twitter.

Aquesta pel·lícula, dirigida per Norberto López Amado i escrita per Jorge Guerricaechevarría, narra en clau de thriller polític d'acció el viatge que emprèn Laura (Roda) per buscar a la Sara, la seva germana cooperant desapareguda a la selva del Congo.

Xifres de rècord

'El cuaderno de Sara' ha desbancat 'El corredor del laberinto: La cura mortal' (0,9 milions d'euros), que va coronar la taquilla el cap de setmana anterior. La tercera més vista ha estat 'Els arxius del Pentàgon' (0,6 milions), seguida per 'Cavernícola' (0,6 milions) i 'Tres anuncis als afores' (0,5 milions).

Per la seva banda, les pel·lícules guanyadores dels Premis Goya no han aconseguit entrar a la llista de les deu pel·lícules més vistes, que completen 'Ferdinand', 'El fil invisible', 'Jumanji: Benvinguts a la jungla ',' Coco 'i' C'est la vie '.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook