Notícies | Cine

James Bond tindrà el seu propi canal de televisió

Movistar oferirà les pel·lícules de la franquícia més llarga de la història del cinema
01-08-2017 15:31
0 vots
Daniel Craig a la pell de Bond. Arxiu

Daniel Craig a la pell de Bond. Arxiu

El super espia James Bond, protagonista de la franquícia més llarga de la història del cinema, tindrà el seu propi canal a Movistar +. Des del 25 d'agost es podran observar les pel lícules des de '007 contra el Doctor No', la primera de la saga , estrenada el 1962, fins a 'Skyfall', de 2012.

Cinquanta-cinc anys després de la seva primera aparició en la pantalla gran, 'Movistar James Bond', disponible al dial 30 de la plataforma, oferirà un recorregut pels films de l'agent secret creat per l'escriptor britànic Ian Fleming el 1953.

S'emetran de forma lineal un total de 24 pel·lícules com 'Des de Rússia amb amor', 'Octopussy' i 'El món mai és suficient' protagonitzades pels diferents 007 Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig, que ha interpretat els últims quatre films de la sèrie.

El canal, que funcionarà fins al 10 de setembre, presentarà a més el telefilm inèdit a Espanya 'Casino Royale', de 1954, i la paròdia del mateix nom protagonitzada pel comediant britànic Peter Sellers en 1966, així com el documental 'Tot o res : la història de 007 '.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook