Notícies | Cine

Nous detalls de 'Frozen 2'

La companyia pretén repetir el gran èxit de crítica i taquilla que va suposar la seva predecessora el 2013
17-07-2017 16:14
0 vots

Un dels grans anuncis fins al moment en el D23 de Disney ha deixat als espectadors congelats des del panell de les seves pel·lícules d'animació. I és que des d'aquí s'han anunciat alguns detalls sobre la nova entrega de Frozen. Per començar, la pel·lícula ja compta amb títol oficial: Frozen 2. Encara que això no és tot.

En l'acte han participat les estrelles del film original, Kristen Bell i Josh Glad, que, com indica SlashFilm, van xerrar i van cantar amb el públic, a més de fer broma amb els assistents. Els actors van ampliar detalls sobre, entre altres qüestions, el procés de rodatge de la pel·lícula.

Per al mateix, els cineastes van acudir a alguns dels paisatges nòrdics més impressionants del planeta. D'aquesta manera, Finlàndia, Noruega i Islàndia són les localitzacions en què es basen els gelats paratges de Frozen. Prova d'això va quedar en les imatges que els actors van mostrar de les seves aventures en aquests territoris.

A més, un altre dels grans anuncis sobre Frozen arriba de la mà d'un dels seus personatges més estimats, el ninot de neu Olaf, que estrenarà un curtmetratge propi a finals d'aquest any. Es titularà Olaf 's Frozen Adventure i comptarà amb quatre cançons noves interpretades per Elyssa Samsel i Kate Anderson.

Aquesta història, a la qual se sumarà tot l'elenc original, segueix a Olaf en el seu intent per alegrar les celebracions de Nadal d'Ana i Elsa, en saber que no compten amb tradicions per a aquests dies de festa.

Frozen va suposar un gran èxit de crítica i taquilla a l'any 2013, aconseguint recaptar més de 1.000 milions de dòlars a tot el món. Per això, no només la segona part estava cantada, sinó també l'obertura d'atraccions sobre la pel·lícula en els parcs temàtics de Disney a Florida i Tòquio. El proper serà la seva seqüela, ja titulada com Frozen 2, que s'estrenarà el 27 de novembre de el 2019.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook