Notícies | Cine

ESTRENES | Arriba el tercer lliurament de la saga dels simis, «La guerra del planeta de los simios»

El film d'animació «Cars 3» es podrà veure a la gran pantalla doblat al català
0 vots
La guerra del planeta de los simios Imatge promocional

La guerra del planeta de los simios Imatge promocional

'La guerra del planeta de los simios' és el tercer lliurament de la taquillera franquícia iniciada el 2011 amb 'El origen del planeta de los simios', que s'avança uns dies a la cartellera i arribarà als cinemes aquest mateix dimecres. La cartellera setmanal també porta a la gran pantalla i en català el film d'animació 'Cars 3'. 'Un minuto de gloria', segon film del tàndem format per Kristina Grozeva i Petar Valchanov, la cinta 'Su mejor historia' i 'En la vía láctea' amb Monica Bellucci en el repartiment completen les estrenes de la setmana.
La guerra del planeta de los simios

'La guerra del planeta de los simios' és el tercer lliurament de la taquillera franquícia iniciada el 2011 amb 'El origen del planeta de los simios', que arriba als cinemes dimecres. César (Andy Serkis) i els seus simis es veuen obligats a iniciar una batalla contra els humans, liderats pel despietat Coronel (Woody Harrelson). Després de patir pèrdues inimaginables, César fa front als seus instints més obscurs i inicia la seva pròpia creuada per venjar la seva raça. Quan finalment el viatge els enfronta, César i el Coronel començarà una batalla èpica que determinarà el destí de totes dues espècies i el futur del planeta. El llargmetratge torna a comptar amb l'equip d''El amanecer del planeta de los simios', amb Matt Reeves com a director i Mark Bomback com a guionista.

Cars 3
És el tercer lliurament de la franquícia de Cars. Aquesta vegada, s'haurà d'enfrontar a una nova generació de corredors més joves, més potents i més ràpids, entre ells, el competitiu i revolucionari Jackson Storm. Als cinemes de Catalunya es podrà veure doblat en llengua catalana.

Su mejor historia
Comèdia anglesa dirigida per Lone Scherfig que se situa a Londres durant la Segona Guerra Mundial. Un grup de persones busca fer una pel·lícula amb la finalitat d'aixecar la moral enmig del conflicte bèl·lic. El grup, composat per homes i dones, viurà a més el seu conflicte particular: una veritable guerra de sexes.

Un minuto de gloria
Segon film del tàndem format per Kristina Grozeva i Petar Valchanov, directors de 'La lección'. La cinta s'endinsa en les relacions entre institucions deshumanitzades i persones devorades pels seus engranatges amb una mirada irònica però humana sobre els herois anònims aixafats pel sistema. La cinta va endur-se els premis a Millor Pel·lícula, Premi de la Crítica Fipresci i Guió al Festival de Gijón 2016.
El protagonista del film, Tsanko Petrov, és un treballador de l'empresa nacional de ferrocarril que troba un milió de levs a les vies del tren. Tot i no haver cobrat les últimes nòmines, decideix lliurar el paquet a la policia. El ministre de transports, esquitxat per casos de corrupció, utilitza Tsanko per desviar l'atenció. Com a recompensa, el ministeri li lliura un rellotge nou i li agafa l'antic. Petrov intentarà llavors recuperar el seu vell rellotge, que era un record de la família.

En la vía láctea
Un home (Emir Kusturika) viu a un poble de la Sèrbia rural acompanyat per un falcó, un burro i una tropa d'excèntrics personatges. Les bombes cauen per tot arreu enmig de la Guerra dels Balcans, però el protagonista sembla no immutar-se i es protegeix, únicament, amb un paraigües. La seva vida agafarà un nou gir amb l'aparició d'una dona (Monica Bellucci) que busca escapar d'un tèrbol passat i compromesa contra la seva voluntat amb un heroi de guerra local. Ella, però, queda captivada per la voluntat del protagonista, en una lluita per sobreviure a l'amor en un context marcat per la violència.

Cita a ciegas con la vida
Saliya Kahawatte (Kostja Ullmann) és un jove estudiant meticulós que amaga de manera sistemàtica que és pràcticament cec. Treballa en un hotel de luxe a Munic sense que cap dels seus companys s'adoni del seu problema de visió. Només el seu amic Max (Jacob Matschenz) intueix que li passa alguna cosa estranya. Malgrat que sempre ha controlat la seva vida com un rellotge, tot començarà a torçar-se quan s'enamori de la Laura (Anna Maria Mühe) i comenci a viure situacions imprevisibles que trencaran la seva rutinària forma de vida.

Alumbrar (las 1001 novias)
Fernando decideix anar de vacances fora de Madrid amb l'única persona que ha accedit a acompanyar-lo, la seva exnòvia Hadelah. Durant el viatge pel sud d'Espanya, Fernando es retroba amb diverses examants, entre les quals hi ha la Laura, que té un fill d'un any que fa ressorgir els seus instints paternals. Quan torna a Madrid, ho fa amb un objectiu clar: ser pare de nou passats els cinquanta. Per aconseguir-ho, recorrerà primer a les exdones per acabar provant sort a les pàgines de contactes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook