Notícies | Cine

Dwayne Johnson i Zac Efron protagonitzen la nova versió de «Los vigilantes de la playa»

La popular sèrie de TV torna, ara als cinemes, amb una pel·lícula d'acció i humor
0 vots
Dwayne Johnson. Imatge promocional

Dwayne Johnson. Imatge promocional

Los vigilantes de la playa no passarà a la història de la televisió per la seva qualitat artística, però sí pel ter-rible impacte que va causar a les audiències de tot el món al llarg de la dècada dels anys noranta: més de dos-cents capítols i onze temporades que giraven al voltant del dia a dia d'uns llustrosos i fornits vigilants de la platja, tots ells encapçalats per l'actor David Hasselhoff (el qual ja venia també d'una altra sèrie d'èxit com fou El coche fantástico) i un conjunt de models femenines que lluïen els seus banyadors mentre feien corredisses per la sorra.

Gairebé vint anys després, el fenomen baywach torna en forma d'adaptació cinematogràfica, i ho fa tot tenint en compte que pretendre emular l'estètica i la temàtica del seu precedent seria una fracàs anticipat. D'aquesta manera, aquesta nova versió opta per explotar la via d'un humor marcadament groller i un erotisme d'alt voltatge, ja que no cal oblidar que la sèrie, tot i la seva voluntat de mostrar cossos espectaculars i vestuari escàs, estava concebuda per al gaudi de tota la família. En aquest cas, doncs, la via a explotar és una altra, i de ben segur hi té molt a veure el responsable de dur a bon port tot plegat, el cineasta Seth Gordon, el qual ja ens ha donat mostres de la seva predilecció pels diàlegs esmolats i la comèdia més esbojarrada amb títols com Cómo acabar con tu jefe i Por la cara.

Prenent com a fil argumental del relat el mític personatge de Mitch Buchannon (encarnat en aquesta ocasió pel lluitador convertit en actor Dwayne The Rock Johnson), Los vigilantes de la playa ens conta com aquest estricte i esforçat socorrista de l'antiga escola haurà de treballar conjuntament amb el rebel Matt Brody, un jove exnedador olímpic caigut en desgràcia a qui li agrada saltar-se les normes. Tot i tenir personalitats oposades, els dos socorristes hauran d'unir forces i formar equip, ja que descobriran una trama criminal al voltant de drogues i assassins que amenaça el futur de la Badia i que té un magnat del petroli com a malvat personatge que mou els fils d'aquesta trama.

Los vigilantes de la playa té com a contrapunt al seu intèrpret principal la presència de l'actor Zac Efron, el qual es va donar a conèixer amb les diverses entregues que s'han fet del High School Musical i que posteriorment va anar encarant la seva filmografia cap al gènere de la comèdia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook