Notícies | Cine

'Baywatch': Els actors originals vs. els nous protagonistes

La famosa sèrie arriba al cinema protagonitzada per Dwayne Johnson
16-06-2017 14:59
0 vots
Dwayne Johnson i David Hasselhoff Facebook/NBC

Dwayne Johnson i David Hasselhoff Facebook/NBC

La pel·lícula de 'Els vigilants de la platja' aterra a la cartellera amb una pregunta inevitable: ¿aconseguirà Dwayne 'The Rock' Johnson estar a l'altura de l'únic i inimitable David Hasselhoff? El protagonista d'una altra sèrie icònica com 'El cotxe fantàstic' va ser l'intrèpid socorrista de la platja de Santa Mònica durant 10 temporades, convertint-se en una icona de la televisió i la cultura popular. Al costat d'ell van aparèixer altres actors i actrius que van calar profund en l'audiència, com Pamela Anderson. Aquests són els nous protagonistes de 'Baywatch' i els papers que interpreten.

Dwayne Johnson (Mitch Buchannon)

L'ex lluitador de 'wrestling' reprèn el paper de David Hasselhoff a la gran pantalla. El musculat 'The Rock' és Mitch Buchannon, un socorrista de la vella escola que haurà de lidiar amb el rebel Matt Brody. Hasselhoff té un cameo en la pel·lícula.

Zac Effron (Matt Brody)

L'actor i cantant francès David Charvet va ser Matt Brody durant tres anys en la sèrie. El film recupera a aquest personatge amb la cara de Zac Effron. Brody és un jove exnedador olímpic caigut en desgràcia a qui li agrada saltar-se les normes.

Kelly Rohrbach (CJ Parker)

'Baywatch' va suposar el debut en televisió de Pamela Anderson, molt popular per les seves aparicions a la revista eròtica Playboy. Anderson, que va criticar el guió de la pel·lícula, té finalment un petit paper. La nova CJ Parker és Kelly Rohrbach, actriu que va aparèixer sense acreditar a 'Cafè Society', de Woody Allen.

Alexandra Daddario (Summer Quinn)

La rossa Summer Quinn esdevé bruna en l'adaptació cinematogràfica. El personatge de televisió que va fer Nicole Eggert recau en Alexandra Daddario, a la qual vam poder veure a la cinta catastrofista 'Sant Andrés', on era la filla precisament de Dwayne Johnson.

Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden)

La tinenta Stephanie Holden (Alexandra Paul) va arribar a la sèrie en la tercera temporada. La valenta vigilant va tenir un tràgic final: morir en la setena entrega en els braços de Mitch i del seu marit Tom. En la pel·lícula agafa el testimoni de Paul la desconeguda actriu Ilfenesh Hadera.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook