Notícies | Cine

Jack Huston, el nou James Bond?

L'actor britànic sona amb força per interpretar l'agent secret més famós del cinema
0 vots
Jack Huston. Youtube

Jack Huston. Youtube

Sonen amb força els rumors que diuen que Jack Huston serà el nou James Bond. Segons publica la premsa britànica, l'actor de 34 anys es troba a la part alta de la llista de possibles substituts de Daniel Craig. Segons sembla, la productora Barbara Broccoli està absolutament interessada en l'actor. Però també medita la possibilitat que el nou agent 007 l'interpreti un actor negre, assegura una font al Daily Mail. "Es tracta de trobar l'actor. De fet, a ella no li importa de quin color sigui. Negre, marró o blanc. Només vol un gran actor ".

Qui és Jack Huston? Doncs ni més ni menys que el nét del director John Huston i nebot de l'actriu Anjelica Huston. A aquest britànic de 34 anys el precedeix una llarga llista d'artistes i artisòcrates i no només per part del seu pare. La seva mare, Lady Margot Lavinia Cholmondeley, filla del marquès Cholmondeley, està emparentada amb el fundador de la dinastia Rothschild, Mayer Amschel Rothschild, i amb Robert Walpole, el primer Primer Ministre de la història del Regne Unit.

Va fer la seva primera pel·lícula l'any 2004, la TV movie 'Spartacus', i des de llavors ha compaginat cinema, televisió i teatre. Entre els seus títols més coneguts, Outlander, Neighborhood Watch, Boardwalk Empire 'i les revisions de 'Ben-Hur i 'El Cuervo. La seva agenda per als propers mesos està bastant plena.

Des de l'any 2011 manté una relació amb Shannan Click, model de 'Victoria' s Secret ', amb la qual té dos fill: Sage Lavinia, de tres anys, i Cypress Night, un nen que el passat mes de gener complia el seu primer any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook