Notícies | Cine

Ben Affleck tornarà a ser Batman

L'actor donarà vida de nou al superheroi a 'Justice League', on hi seran també Superman i Flash
31-01-2017 19:06
0 vots
Ben Affleck. REUTERS

Ben Affleck. REUTERS

Ben Affleck protagonitzarà però no dirigirà la nova pel·lícula de Batman que prepara l'estudi Warner Bros, segons informa el mitjà especialitzat Variety.

En principi estava previst que Affleck fos el cineasta i l'estrella d'aquest llargmetratge centrat en Batman, però des de fa unes setmanes circulaven rumors a Hollywood que asseguraven que l'artista es limitaria només a la faceta interpretativa.

Finalment, Affleck i Warner Bros han confirmat aquestes informacions, de manera que ara s'obre la recerca d'un director per aquesta nova pel·lícula del famós superheroi que s'emmarca dins de l'ambiciosa adaptació de l'univers de DC Comics a la gran pantalla.

"Hi ha certs personatges que ocupen un lloc especial en els cors de milions de persones", assenyala Affleck. "Interpretar aquests personatges exigeix ??concentració, passió i la millor actuació que pugui donar. Ha quedat clar que no puc fer dos treballs al nivell que requereixen", afegeix en explicar que ara buscarà un director "com a soci" per treballar de manera conjunta en aquesta "descomunal pel·lícula".

L'actor va donar vida per primera vegada a Batman en el film "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), una superproducció que va recaptar 873 milions de dòlars, segons el portal especialitzat Box Office Mojo, però que va tenir una discreta acollida entre la crítica.

Affleck es tornarà a posar la màscara a "Justice League", el film que s'estrenarà al novembre i en el qual Batman s'unirà a Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) i Cyborg (Ray Fisher).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook