Notícies | Cine

Les pel·lícules més decebedores de 2016

'Alicia a través del espejo', 'X-Men: Apocalipsi' i 'Trolls' són algunes de les cintes incloses a la llista
0 vots
Les pel·lícules més decebedores de 2016

Les pel·lícules més decebedores de 2016

Moltes són les raons que poden fer que una pel·lícula no compleixi amb les grans expectatives generades. Campanyes promocionals pesades, com el cas d'X-Men: Apocalipsi', un tràiler brutal que fet i fet és el millor del propi film, com el cas d''Escuadrón Suicida', o un gran univers i mitologia amb grans possibilitats però desaprofitats, com va passar a 'Warcraft'.

Hi ha hagut de tot entre les decepcions cinematogràfiques de l'any. D'elles es fa ressò a la seva llista 'The Wrap'. Per al seu crític Alonso Duralde la major decepció sens dubte ha sigut 'Warcraft: L'origen', que tot i ser la pel·lícula de videojocs més taquillera de la història, no va tindre un gran acolliment entre la crítica.

Alicia a través del espejo

La seqüela d'Alicia en el País de las Maravillas, amb James Bobin prenent el relleu de Tim Burton en la direcció -a Alicia a través del espejo exercia de productor-, està considerada pel crític com "una pèrdua de temps". Segons Duralde, es va fer "precipitadament" i les actuacions eren "indiferents".

Belive/ God's not dead 2

Aquestes dues pel·lícules basades en la fe es mereixen estar a la llista del crític per la seva "actuació vulgar" i la seva "descurada fotografia", però també per llançar missatges que desaprovaria el mateix Mesías que promouen en les seves cintes.

Dioses de Egipto/ X-Men: Apocalipsi

Dos films que prenen a les deïtats de l'antic Egipte i les convertixen "en ninots de palitos desmanotats" que viuen "idiotes aventures".

El editor de libros (genius)

Aquesta pel·lícula, basada en la vida de l'editor Maxwell Perkins (Colin Firth), falla en el seu intent de trobar el drama que comporta el treball d'editar llibres, fins i tot quan aquest editor és Perkins intentant polir la prosa de Thomas Wolfe (Jude Law).

Esquadró Suicida/Batman vs Superman

El crític de The Wrap inclou a les dus pel·lícules de Warner/DC en aquesta llista per la fórmula que ha triat seguir la companyia, representant com a "tontos i inflats" als superherois.

Juego de armas (War dogs)

"Jonah Hill i Milers Teller eren dos oncles que van fer i van perdre diners com a possibles traficants d'armes. La pel·lícula mai va decidir el que pensava d'això", escriu el crític. Tot i això, Hill està nominat a un Globo d'Or com a millor actor de comèdia o musical.

Les aparences enganyen

Per al crític, aquesta pel·lícula no deixa Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm i Gal Gadot desenvolupar tot el seu potencial en la comèdia. Un vull i no puc.

Nina Simone

"Aquest risible retrat de la gran Nina Simone va ser genuïnament dolorós i equivocat", escriu Duralde. El biopic protagonitzat per Zoe Saldana no va tenir un gran acolliment entre la crítica.

Trolls

Una pel·lícula "agressiva per als ulls" pel "malson que era l'esquema de color de l'arc de sant martí" i també per a les oïdes, escriu Duralde, en referència a la música composta per Justin Timberlake.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook