Notícies | Cine

Emilia Clarke, de 'Joc de Trons', fitxa per l'univers 'Star Wars'

L'actriu que dóna vida a Daenerys Targaryen a la sèrie d'HBO estarà a l'spin-off sobre Han Solo
21-11-2016 16:15
0 vots
Emilia Clarke, Daenerys Targaryen a 'Juego de tronos', sortirà a 'Star Wars'. Twitter

Emilia Clarke, Daenerys Targaryen a 'Juego de tronos', sortirà a 'Star Wars'. Twitter

Continuen les relacions entre les franquícies més reeixides de la televisió i el cinema. Aquesta vegada l'enllaç es produeix entre 'Joc de trons ' i 'Star Wars', i és que l'actriu Emilia Clarke, que interpreta a Daenerys Targaryen a la sèrie d'HBO, apareixerà a l'spin-off' protagonitzat per Han Solo.

Segons ha informat 'StarWars.com', Clarke s'uneix així a un repartiment en el qual ja hi ha Alden Ehrenreich, qui farà de Hans Solo, i Donald Glover, que donarà vida a Lando Calrissian. La jove actriu no ho ha tingut fàcil ja que ha superat un càsting en què van participar d'altres intèrprets conegudes com Tessa Thompson, Naomi Scott, Zoe Kravitz, Kiersey Clemons o Jessica Henwick.

No serà la primera vegada que Emilia Clarke actui a la gran pantalla. El 2012 va debutar en el món del cinema amb la pel·lícula 'Spike Island', i un any més tard va participar a 'Don Hemingway', cinta protagonitzada per Jude Law. Més tard, al 2015, va ocupar un paper principal en la fallida 'Terminator Génesis', i el 2016 ha coprotagonitzat la cinta romànica 'Antes de ti'.

D'altra banda, Alden Ehrenreich va confirmar recentment la presència de Chewbacca a la cinta encara que es desconeix si el seu paper serà per a Peter Mayhew, qui ja va interpretar al pelut personatge en els episodis anteriors de la saga.

La pel·lícula protagonitzada per Han Solo arribarà a les sales el maig de 2018 i transcorrerà uns anys abans que La guerra de les galàxies. El llargmetratge estarà dirigit per Phil Lord i Chris Miller, mentre que el guió portarà les firmes de Lawrence Kasdan i el seu fill Jon Kasdan.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook