Notícies | Cine

'Bridget Jones's baby' i 'The Beatles: eight days a week' protagonitzen la cartellera

La comèdia espanyola 'El futuro ya no es lo que era' arriba divendres als cinemes
15-09-2016 13:58
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

Després de l'èxit de les dues anteriors entregues, la nova pel·lícula 'Bridget Jones's Baby' es presenta com una comèdia amorosa on la protagonista s'enfronta a l'entrada als quaranta anys i a l'espera del seu primer fill, enmig de l'embolic per saber qui és el pare. 'The Beatles: eight days a weeek', un film biogràfic que romandrà als cinemes vuit dies -del 15 al 23 de setembre- repassa els secrets mai explicats de la icònica banda. Entre les produccions americanes es cola la proposta espanyola 'El futuro ya no es lo que era', un història protagonitzada per Dani Rovira i amb José Corbacho en el repartiment .

Bridget Jones (Renée Zellweger) afronta una nova vida amb una perspectiva més optimista. En aquesta ultima pel·lícula de la saga, la protagonista passa de no tenir cap home a la seva vida a tenir dos. Tot es complica quan es queda embarassada i desconeix qui és el pare, si la seva anterior parella Mark Darcy (Colin Firth) o la nova conquista, Jack (Patrick Dempsey).

'Los Hombres de Jones'

Del director de 'Los juegos del hambre' i 'Seabiscuit arriba 'Los Hombres de Jones', un film basat en fets reals. Matthew McConaughey protagonitza el paper de New Knight, un rebel granger sureny que lluita per la llibertat a Jones, una localitat cansada dels abusos i l'estil de vida de la classe alta. Es tracta d'una producció que mostra les relacions interracials i la crueltat de l'esclavitud.

'Morgan'

Un thriller de ciència ficció en què les ments més brillants experimenten amb la genètica de l'ésser humà creant un ésser artificial. Arran d'aquest succés envien a una assessora en gestió de riscos a investigar l'evolució frenètica i descontrolada d'aquesta criatura.

'El futuro ya no es lo que era'

Comèdia espanyola que narra la vida de Carlos (Dani Rovira), un home que es veu aclaparat per la seva exitosa carrera professional com a estrella de la televisió. Els problemes amb el seu matrimoni i els fills comencen quan ha de decidir-se entre la família i la feina. Una cinta que constata que el triomf és una qüestió d'equilibri.

'Suburra'

Pel·lícula italiana ubicada en Roma que gira a l'entorn de la corrupció del país, on les pressions polítiques i la màfia son protagonistes a l'hora de fer realitat un gran projecte immobiliari en la regió d'Ostia similar al de Las Vegas. El desacord entre les dues parts dóna lloc a una intensa batalla en què les morts i amenaces són el pa de cada dia.

'The Beatles: eight days a week'

Els secrets mai explicats de la icònica banda anglesa surten a la llum amb una pel·lícula biogràfica. La cita se centra en els anys de 1962 a 1966, un moment en el qual el grup va fer el salt a la fama, passant de tocar en els soterranis de Liverpool fins a convertir-se en els més escoltats del país amb un gran impacte internacional. S'inclouen fragments de concerts reals i compta amb la participació dels artistes. La pel·lícula es projectarà només durant vuit dies, a partir d'aquest dijous.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook