Notícies | Cine

'Vengadores: Infinity War' serà "el principi i el final" per a molts personatges

Els germans Russo han donat algunes pistes sobre la nova producció de l'Univers Cinematogràfic de Marvel
23-08-2016 16:22
0 vots
Imatge de 'Vengadores: Infinity War'.

Imatge de 'Vengadores: Infinity War'.

Quan les pel·lícules de Vengadores van ser anunciades per a la Fase 3 de l'Univers cinematogràfic de Marvel el 2014, el president de Marvel Studios Kevin Feige es va referir a elles com la culminació del viatge que va començar Jon Favreau el 2004 amb Iron Man.
Des de llavors, molts fans s'han preguntat com afectarà cada nova entrega de Vengadores a la continuïtat de l'Univers, i sobretot com acabaran i continuaran els arcs argumentals de cada un dels protagonistes, així com els nous personatges que es presenten en cada cinta.

En una conversa amb CinemaBlend, els germans Russo van decidir aprofundir en aquesta qüestió de cara a la seva pròxima cinta, Infinity War, que arribarà als cinemes el 2018. En ella, tots els personatges de l'Univers Cinematogràfic s'uniran per combatre una força major (Thanos), a més de presentar nous personatges de cara a les futures pel·lícules de Marvel.

"Definitivament és una part important del procés d'aquestes pel·lícules", explica Anthony Russo. "Em refereixo a la introducció de nous personatges. Aquests films estan destinats a ser la culminació de tot el que els ha precedit en l'Univers Cinematogràfic de Marvel, i això afecta tant en termes de narració com en la sensibilitat dels arcs argumentals de cada un dels personatges ".

"Moltes de les nostres pel·lícules seran d'alguna manera el final d'un llarg viatge per a molts personatges. Però també serà el principi per a molts altres. Així que, sense entrar en molt més detall, aquesta és la veritable essència de les pel·lícules de Vengadores per a nosaltres ", conclou el codirector.

Nous superherois

En aquest punt cal tenir en consideració el gran nombre de títols independents confirmats per a la Fase 3 de Marvel. Personatges com 'Spiderman' (Tom Holland), 'Pantera Negra' (Chadwick Boseman) o 'Capitana Marvel' (Brie Larson) comptaran amb la seva pròpia cinta, i s'espera que tinguin un important pes en la fase 4 de Marvel, per la qual cosa la seva presència a 'Infinity War' (i a Vengadores 4) és bastant possible.

Però sens dubte el veritable dubte resideix en quin dels personatges principals de la saga Vengadores morirà en la lluita contra Thanos. 'Iron Man' (Robert Downey Jr.), 'Thor' (Chris Hemsworth) o 'Capità Amèrica' (Chris Evans) podrien ser dignes candidats per concloure les seves aventures, ja que tots ells hauran completat les seves respectives trilogies quan s'estreni 'Infinity War '.

No obstant això, altres personatges menys populars com 'Viuda Negra' (Scarlett Johansson), 'Ojo de Halcón' (Jeremy Renner) o el mateix 'Hulk' (Mark Ruffalo) podrien arribar a un final prematur que els deixés per sempre allunyats de l'Univers de Marvel. Caldrà esperar fins al 4 maig 2018 per esbrinar-ho.

La fase 3 de Marvel

Amb 'Capità Amèrica: Civil War', la mil milionària cinta de Marvel, va començar la fase 3 de Marvel en la qual assistirem a l'arribada de nous superherois, com Pantera Negra o doctor Estraño.

A l'abril del 2017 arribarà la seqüela de 'Guardianes de la galáxia', i també serà l'any en què 'Thor' torni als cinemes acompanyat de 'Hulk en Ragnarok', que veurà la llum a l'octubre de l'any que ve.

Ja al febrer de 2018 s'estrenarà 'Pantera Negra'; al maig de 2018 arribarà 'Vengadores: Infinity War'. La seqüela d'Ant-Man té previst el seu llançament al juliol de 2018. Pel 2019, l'estudi té fixades les dates d'estrena de la ja esmentada 'Capitana Marvel' amb Brie Larson (març). La quarta entrega de Vengadores, encara sense títol, tancarà aquesta fase, després d'haver retardat de forma indefinida l'estrena d'Inhumans'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook