Notícies | Cine

Així serà el nou Superman a 'La Lliga de la Justicia'

L'actor Henry Cavill ha estat l'encarregat de publicar una imatge del nou vestit de l'home d'acer a Instagram
16-08-2016 16:08
0 vots
 Imatge Promocional

Imatge Promocional

Superman torna a la pel·lícula 'La Lliga de la Justicia', i ho farà d'una manera molt més fosca. L'actor que va encarnar el superheroi a 'Man of Steel' i 'Batman v Superman', Henry Cavill, ha compartit una fotografia en el seu compte d'Instagram en la qual mostra un nou vestit de Superman, però sense els seus senyals d'identitat. No és vermell i blau, sinó completament negre, i fa referència al còmic 'La mort de Superman'.

((Atenció: aquesta notícia conté spoilers))

Aquest nou vestit de Superman a 'La Lliga de la Justicia' situa els esdeveniments de la cinta de Zack Snyder després de la mort de Superman a mans de Doomsday, un tràgic succés relatat en els còmics que Warner va portar a la gran pantalla a 'Batman v Superman'. En la història original, quatre individus porten vestits semblants al de Superman ... fins que el superheroi ressorgeix, amb un vestit negre i amb la S del seu pit en tons metal·litzats. Aquesta nova vestimenta es basarà en el vestit que, aparentment, portarà Cavill a 'Justice League'.

Després del seu retorn en els còmics, i amb el seu nou vestit, Superman porta els cabells llargs. Una idea per la qual el director de la pel·lícula ja va mostrar el seu interès. No és estrany, per tant, que l'aparença de Superman en la propera cinta de Snyder tingui alguna connexió amb la història dels còmics.

S'enfrontarà Superman a La Lliga?

El vestit negre en els superherois sol estar associat al seu costat més fosc. En el cas de Superman, hi ha un precedent en els còmics de 2013-2014. El malvat Darkseid (el que es creu que és la gran amenaça en les pel·lícules de l'univers estès de DC) crea un clon de Superman, que porta precisament una vestimenta negre, fent-se passar per l'autèntic superheroi de Kripton. Aquest clon causa molts incidents abans de ser eliminat.

Hi ha el rumor que Superman podria ser el malvat en les pel·lícules de DC, almenys en 'La Lliga de la Justicia'. A 'Batman v Superman' ja hi va haver un indici d'un Superman fosc, en un somni en el qual actua com un tirà després de la mort de Lois Lane (Amy Adams). The Flash (Ezra Miller) presumptament apareix des del futur per advertir a Bruce Wayne (Ben Affleck) que tenia raó en témer a Superman.

Però, que Warner Bros centri dues de les seves pel·lícules en un enfrontament entre Batman i Superman, i entre La Lliga de la Justícia i Superman, és poc probable, encara que no impossible. El dubte de si el superheroi tornarà com el 'bon noi' que sempre ha estat, malgrat la seva vestimenta negra, ja està sembrada.

Estrena el 2017

La trama de 'La Lliga de la Justicia' se situa després dels esdeveniments de 'Batman v Superman'. La sinopsi oficial és la següent:

"Impulsat per la seva restaurada fe en la humanitat i per l'acte desinteressat de Superman, Bruce Wayne li demana ajuda a la seva nova aliada, Diana Prince, per fer front a un enemic encara més gran. Junts, Batman i Wonder Woman reclutaran a un equip de superherois per lluitar contra una nova amenaça. Però tot i el equip conformat per Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, pot ser que sigui massa tard per salvar el planeta d'un assalt de proporcions catastròfiques. "

La pel·lícula s'estrenarà al novembre de 2017, però abans arribarà 'Wonder Woman' al juny d'aquest mateix any. Altres títols que completen l'univers de Warner / DC són 'The Flash' (març de 2018),'Aquaman' (juliol de 2018),'Shazam!' (Abril de 2019), 'La Lliga de la Justícia. Part 2 '(juny de 2019),'Cyborg' (2020) i'Green Lantern Corps', l'estrena estava en principi previst per a juny de 2020 però ha estat posposat.

A aquests se sumen les pel·lícules en solitari de Harley Quinn Batman, encara sense data d'estrena, però que també formen part de l'univers cinematogràfic que està construint Warner / DC. L'última incorporació a aquesta llarga llista és una seqüela de 'El home de acero''Man of Steel', que portarà de nou a la gran pantalla a Superman. També s'ha rumorejat sobre una possible seqüela de Esquadró Suïcida, per a la qual David Ahir ja tindria algunes idees.

 

#Superman

Una foto publicada por Henry Cavill (@henrycavill) el

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook