Notícies | Cine

Cartellera: '¡Ave César!', dels Coen, principal estrena de la setmana

També arriben la irreverent pel·lícula del superheroi 'Deadpool' i 'Anomalisa'
18-02-2016 19:17
0 vots
Una escena de '¡Ave César!' amb George Cloney. ACN

Una escena de '¡Ave César!' amb George Cloney. ACN

Els mítics germans Coen, creadors de pel·lícules antològiques com 'Fargo', estrenen aquesta setmana '¡Ave César!' amb un repartiment de luxe format per George Clooney, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill i Josh Brolin. El film se situa a Hollywood als anys 50. Eddie Mannix és un detectiu dels estudis que treballa per evitar que les seves estrelles es fiquin en embolics. Tot es complica quan una banda segresta el galant Baird Whitlock.

John Wright estrena 'Robots 'La invasión'' amb els actors Gillian Anderson, Ben Kingsley, Callan McAuliffe i Milo Parker. Un grup de robots que arriben d'una llunyana galàxia han conquistat La Terra i tots els supervivents han estat confinats a les seves cases i han de portar implants electrònics. Si surten corren el risc de morir calcinats pels robots sentinelles que patrullen els carrers. Tenen franctiradors que són màquines de matar i el seu líder es fred i implacable. Un grup de joves intentarà posar fi al regnat dels robots amb un pla per acabar amb ells.

'El abrazo de la serpiente' és un drama amb tocs d'aventura dirigida per Ciro Guerra. Al film, Karamakate (Antonio Bolívar), un poderós xaman amazònic, viu aïllat voluntàriament a la selva. L'arribada d'un nord-americà botànic, Evan (Brionne Davis), li permetrà reconciliar-se amb el seu passat.

Ramon Trémens dirigeix 'El mal que els homes fan'

'El mal que els homes fan' és un thriller d'intriga sobre narcotraficants on l'acció passa a Mèxic, però està rodada íntegrament a Martorelles i arriba aquest divendres als cinemes. El film està dirigit per Ramon Térmens ('Joves' i 'Catalunya Über Alles') amb guió de Daniel Faraldo i rodada en anglès i es podrà veure subtitulada en català. En declaracions a l'ACN, Térmens ha explicat que amb 'El mal que els homes fan' ha volgut explorar "els límits de l'ésser humà i la violència i el que passa al món on hi ha molta violència fins i tot televisada". També s'estrena 'La corona partida', amb direcció de Jordi Frades, sobre les lluites de poder després de la mort d'Isabel la Catòlica. Altres estrenes destacades de la setmana són '¡Ave César!' dels germans Coen, la irreverent pel·lícula del superheroi de Marvel 'Deadpool' i el film d'animació 'Anomalisa'.

A 'El mal que els homes fan', un sicari i un metge, que treballen per un càrtel del narcotràfic, reben un paquet inusual: una nena de 10 anys, filla del cap d'una banda rival, a qui hauran de retenir fins que rebin l'ordre de matar-la i esquarterar-la o deixar-la en llibertat. L'única possibilitat que té la nena per sobreviure serà si en l'interior dels seus segrestadors hi queda una mica d'humanitat. El director ha assenyalat que en un primer moment ja volien sorprendre amb la manera que està feta, ja que està situada a Mèxic i rodada a Catalunya. "Crec que som els primers de la història", ha bromejat el director, que ha reconegut que el fet que tracti sobre narcotraficants a Mèxic només és un context per explicar la història.

Térmens ha manifestat que alguns personatges d''El mal que els homes fan' tenen límits i altres no i aquí està "la clau de la pel·lícula". La línia vermella queda representada per la nena que es troba en captiveri. Així mateix, el director ha recalcat que "hi ha molts conflictes interiors entre els personatges i conflictes externs que mouen el film cap endavant". La pel·lícula està protagonitzada per Daniel Faraldo, Andrew Tarbet, Sergio Peris-Mencheta,Priscilla Delgado, Nikol Kollars i José Sefami.

'La corona partida', amb direcció de Jordi Frades (Plats bruts, Jet Lag) i guió de José Luis Martín, està produïda per Televisión Española i Diagonal TV i protagonitzada per Rodolfo Sancho, Irene Escolar, Raúl Mérida i José Coronado. Després de la mort d'Isabel la Catòlica es donen temps d'incertesa i lluita pel poder. Felipe el Hermoso (Raúl Mérida) i Ferran d'Aragó (Rodolfo Sancho) es disputen la corona de Castella, deixant de banda a Joana (Irene Escolar), que és l'hereva del tron i la principal víctima de les disputes polítiques.

Arriba a la gran pantalla el superheroi més irreverent de Marvel: Deadpool en la seva versió cinematogràfica protagonitzada per Ryan Reynolds, que ja tingut un gran èxit a Estats Units. Tim Miller relata la història de Wade Wilson, un antic membre de les forces especials convertit en mercenari. Després de sofrir una greu malaltia i d'avenir-se a ser part d'un experiment que li atorga el poder de curació accelerada, Wilson adopta l'alter ego de Deadpool i decideix amb les seves noves habilitat caçar l'home que gairebé destrueix la seva vida.

'Anomalisa'

L'estrena d'animació de la setmana és 'Anomalisa' de Charlie Kaufman i Duke Johnson. El protagonista Michael Stone és un marit i pare respectat, autor de 'Permítame ayudarle a ayudarles', tot i això ell viu deprimit per la seva banal existència. Viatja a Cincinnati per oferir una conferència i descobreix una tímida comercial d'una pastisseria, que es diu Lisa, que podria ser l'amor de la seva vida –o no-.

Lukasz Palkowski és el director de la polonesa 'Dioses'. Un biopic sobre el professor Zbigniew Religa, qui va fer el primer trasplantament de cor amb èxit a Polònia als anys 80, en contra de l'opinió dels seus col·legues i lluitant per tirar endavant la seva pròpia clínica. La pel·lícula es vol convertir en un homenatge a un individu extraordinari que es va atrevir a canviar les regles establertes trencant barreres morals, culturals i religioses.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook