La companyia teatral cardonina El Traspunt porta a escena un dels seus projectes més ambiciosos, el musical coral 'Gaudint Els Miserables', basat en l'obra universal de Victor Hugo. Es tracta d'un projecte col·laboratiu amb la participació de desenes de músics i cantaires de Cardona, Solsona i Montmajor. Les entrades ja són a la venda a Entradessolsones.com.

El darrer dissabte d'abril El Traspunt de Cardona porta la gira del seu musical Gaudint Els Miserables a la sala polivalent de Solsona amb una única funció a les 19.30 h. Més d'una seixantena d'actors, una trentena de músics i prop d'un centenar de cantaires representaran una versió del musical inspirat en la novel·la de Victor Hugo que ha fet la volta al món.

Gaudint Els Miserables es concep com un projecte artístic de poble, cohesió i col·laboració que integra diferents entitats i col·lectius vinculats a la música i el teatre. Així, a Solsona hi participen també La Coral Cardonina, l'Orfeó Nova Solsona, New Gospel Solsona, el Cor Arrels de Montmajor i alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música Musicant de Cardona.

Les entrades, al preu de 15 euros, es poden adquirir anticipadament aquí i a partir d'una hora abans de l'espectacle a la taquilla de la sala polivalent. Hi col·labora l'Ajuntament de Solsona.