Notícies | Agenda

«Encara hi ha algú al bosc», amb Ariadna Gil i la bagenca Magda Puig, aquest divendres al Kursaal

La producció del TNC s'ha inclòs dins dels actes del dia internacional de les dones
04-03-2021 10:48
0 vots
«Encara hi ha algú al bosc» | IMATGE PROMOCIONAL

«Encara hi ha algú al bosc» | IMATGE PROMOCIONAL

La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 5 de març a les 20h, l'obra de teatre documental 'Encara hi ha algú al bosc', una producció del Teatre Nacional de Catalunya interpretada per Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri, Pep Pascual i la bagenca Magda Puig. Un espectacle inclòs dins dels actes de celebració del 8 de març, dia internacional de les dones.

'Encara hi ha algú al bosc' és un relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart, sota la direcció de Joan Arqué Solà .

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria dels Jocs Olímpics. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 van complir-se 25 anys des que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per a l’espectacle ‘Encara hi ha algú al bosc’ tenen un preu de 20 euros (18 € per a majors de 65 anys, 15€ amb carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 18 a 20:00h), per internet a www.kursaal.cat o 1 hora abans de l’espectacle.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook