Notícies | Agenda

Els Amics de les Arts presenten «Els dies més dolços» divendres, al Kursaal

El grup oferirà un concert acústic i de proximitat pel qual ja queden molt poques entrades a la venda
23-09-2020 10:38
0 vots
Els Amics de les Arts | IMATGE PROMOCIONAL

Els Amics de les Arts | IMATGE PROMOCIONAL

Els Amics de les Arts tornen divendres (20.30 h) a la sala gran del Teatre Kursaal en format acústic i de proximitat. Sota el títol 'Els dies més dolços' revisitaran les cançons de tota la seva trajectòria musical. El concert -que té pràcticament les entrades exhaurides- arriba a Manresa només una setmana després del llançament del nou disc, 'El senyal que esperaves' que va quedar ajornat per la crisi del coronavirus.

El repertori de divendres al Kursaal sonarà tal com el van presentar Els Amics de les Arts -que de quartet han passat a trio: Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló- pel seu canal de Youtube durant el confinament. Amb el nom de 'Els dies més dolços', la banda va oferir música des de casa seva i directa a les cases dels altres; ara 'Els dies més dolços' arriben en un directe excepcional sense pantalles pel mig, però adaptant-se als nous temps que ens ha tocat viure.

Durant el concert s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant l'espectacle.

Les entrades per al concert d'Els Amics de les Arts tenen un preu únics de 24 euros i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per internet a www.kursaal.cat o 1 hora abans del concert.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook