Notícies | Agenda

Quines fires i festes es fan aquest diumenge?

Prepara una jornada fora de casa sol o en família
18-09-2020 10:23
0 vots
Berga celebra la Fira de Santa Tecla | ARXIU/DANI PERONA

Berga celebra la Fira de Santa Tecla | ARXIU/DANI PERONA

Fira de Santa Tecla de Berga
Diumenge, de 10 a 21 h, fira que posa en valor els productes del territori del primer sector. Tot el dia, tastos i maridatges de vins i formatges, passejades amb poni i foodtrucks. A les 11 h, Què contes Trafàlgar?, conta contes amb la Pallassa Trafàlgar. A les 11.30 h, mostra de races d'aquí i d'allà. A les 12.30 h, espectacle familiar de La rateta ja no escombra l'escaleta: La dona que jo vull ser. A les 17 h, classes de ball i exhibició country. A les 17.30 h, jocs al carrer amb la Cia de Jocs L'Anònima. A les 19 h, entrega d'obsequis als ramaders de la fira.

Festa Major d'Avinyó
Diumenge, a les 10 h, itinerant pel poble, despertada de festa major amb la xaranga Urband. A les 11 h, a l'església de Sant Joan, missa. A les 12 h, teatre familiar La petita Capmany, amb Tanaka Teatre. A les 19 h, concert amb l'orquestra Selvatana. A les 22 h, concert amb Timbason. Dilluns, a les 18 h, 69è homenatge a la gent gran i concert amb el grup Mil·lènium. Tot els actes, que són gratuïts, es faran a la pista polivalent, amb capacitat limitada. Cal fer reserva prèvia al centre cívic, dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 13 h; i dimarts, dijous i divendres, de 17 a 20 h. Tel. 93 013 19 16.

Festa Major de l'Ametlla de Merola
Diumenge, a les 10 h, repic de campanes. A les 10.30 h, passacarrers amb la Cobla Berga Jove. A les 11 h, missa major en honor de Sant Mateu, patró de l'Ametlla de Merola. A les 12 h, balls tradicionals: traca valenciana, ball de cascavells, ball del gegantó Cascavell, ball de nans, ball de gegants i sardana. A les 18.30 h, concert amb Els Solistes Trio. A les 21.30 h, concert acústic de Filferro Trio. Dilluns, a les 11 h, missa pels difunts de l'Ametlla. A les 12.30 h, concert vermut amb Borja Olalla i Àuria Franch. A les 19 h, concert de cobla amb la Cobla Berga Jove. Dimarts, a les 18 h, baixada de la creu del campanar. Tots els actes se celebraran a la plaça de l'Església, amb el públic assegut i aforament limitat, prèvia compra d'entrades. L'entrada a cada acte tindrà el preu simbòlic d'1 euro. Per a la mandonguillada: 10 euros. Venda d'entrades al local de la biblioteca.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook