Notícies | Agenda

«Tinder Sorpresa», d'Andreu Casanova, aquest divendres al Kursaal

El xou d'humor no està recomanat per a menors de 16 anys
16-09-2020 15:29
0 vots
Andreu Casanova en el seu espectacle «Tinder Sorpresa» | Kursaal

Andreu Casanova en el seu espectacle «Tinder Sorpresa» | Kursaal

L'univers d'aplicacions per lligar que s'han posat de moda els últims anys serà protagonista del monòleg 'Tinder sorpresa', que aquest divendres, 18 de setembre a les 20.30 h l'actor Andreu Casanova interpretarà a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa.

Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, explicarà les seves anècdotes més divertides i resoldrà els dubtes més inquietants del flirteig virtual i de les noves formes de buscar l'amor (o el que sorgeixi).

Després de l'èxit dels seus espectacles "Cincuenta sombras de Andreu I y II", Andreu Casanova torna amb aquest nou xou d'humor, no recomanat per a menors de 16 anys, que ja ha fet riure a més de 56.000 espectadors després de tres temporades al Club Capitol de Barcelona i una extensa gira per tot el territori espanyol. 

Les entrades per 'Tinder Sorpresa' tenen un preu de 15€ i de 12€ per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner i es poden comprar tant a les taquilles com per internet a www.kursaal.cat.

El Kursaal aplicarà les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook