Notícies | Agenda

Els actes culturals que no et pots perdre aquest cap de setmana

Espectacles, concerts, balls... consulta la nostra selecció
03-07-2020 11:01
0 vots
Sant Martí de Tous celebra l'11è Festival de Llegendes de Catalunya | ARXIU PARTICULAR

Sant Martí de Tous celebra l'11è Festival de Llegendes de Catalunya | ARXIU PARTICULAR

Inauguració del nou museu de la memòria de la vinya i el vi, a Sant Fruitós
El nou museu municipal obrirà portes aquest divendres (18.30 h), i es faran jornades de portes obertes dissabte i diumenge, d'11 a 13 h. S'ubica a l'edifici de Cal Casajoana, finca de final del segle XIX a la plaça de l'Era de Cal Vallbona, i el seu objectiu és explicar com es treballava a la vinya al poble i, per extensió, al Pla de Bages.

Konvent Piano, Cal rosal
Divendres, a les 19 h, concert de Marco Mezquida / Bru Ferri + Rodrigo Hernández / Clara Peya + Vic Moliner. Dissabte, a les 20 h, concert amb Agustí Fernández / Clara peya + Vic Moliner /Bru Ferri + Rodrigo Hernández. Diumenge, concert-vermut al migdia amb Neus Peris. Entrades exhaurides.

Representació de «Pel pèls», a Manresa
Divendres i dissabte, a les 20.30 h i diumenge, a les 18 h, a la sala d'actes de la parròquia de Sant Josep, escenificació a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar. Cal encarregar les entrades al 617 40 52 10.

11è Festival de Llegendes de Catalunya, Sant Martí de Tous
Divendres, dissabte i diumenge. Oferirà més sessions de la vintena d'espectacles programats i també propostes durant altres dies de juliol. De 4 a 8 euros. És imprescindible haver comprat l'entrada a través de www.llegendes.cat.

Concerts al Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà
Dissabte, a les 19 h, concert de Josep Soto i Xavier Figuerola, guitarra i clarinet. Diumenge, a les 13 h, vermut musical amb Mogambo. Reserves a www.civitascultura.org.

Ball amb Joan Vilandeny, a Manresa
Dissabte, a partir de les 21 h, al bar Plaça, sopar amb música en viu. Reserves de taula: 93 876 92 20. Organització: Quin Passeig, que substitueix els balls per música en viu per escoltar.

Concert de Celeste Alías i Santi Careta, a Sant Mateu de Bages
Dissabte, a les 20.30 h, al peu del campanar de l'església. Concert Pel verd després del negre. Amb taquilla inversa. Cal fer reserva: 693 977 964 o 674 653 444.

Representació de «Kòmplices», a Manresa
Dissabte, a les 21 h, a la Sala Els Carlins. A càrrec del grup de teatre del Casal Familiar Recreatiu amb la col·laboració del col·lectiu Narradors Centrals. Entrada mínima, 10 euros més despeses de gestió o entrada solidària, 20 euros més despeses de gestió.

48è Aplec de la Sardana, Artés
Dissabte, a les 21 h, al passeig Diagonal, al costat del Parc Municipal. Amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona i Mil·lenària. Entre d'altres mesures, les colles (d'un màxim de 12 balladors) hauran de ballar en la mateixa rotllana en tot moment i inscriure's prèviament (adlsartes@gmail.com) o bé el mateix dia. Organització: Amics de la Sardana d'Artés.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook