Notícies | Agenda

Un concert de Jo Jet i Maria Ribot retorna aquest dijous al Kursaal l'activitat musical

Els manresans interpretaran les peces del seu tercer treball, «sant llorenç»
01-07-2020 10:00
0 vots
Jo Jet i Maria Ribot | MARTA PICH

Jo Jet i Maria Ribot | MARTA PICH

La programació del teatre Kursaal, teatre Conservatori i Plana de l'Om de Manresa, aturada des del 12 de març pel coronavirus, torna demà dijous a la sala gran del Kursaal amb un concert dels manresans Jo Jet i Maria Ribot, que presentaran el seu últim treball 'sant llorenç'. Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, la sala tindrà reduït al 50% el seu aforament i, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions i concerts.

En plena efervescència, els manresans Jo Jet i Maria Ribot portaran al Kursaal el seu tercer treball, 'sant llorenç', en el qual proposen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d'infantesa. Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l'essència els porta al nou directe. Al duet de guitarra espanyola i veus s'hi afegeix la força i l'actitud d'una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l'espectacle de llums sobre l'escena.

A part d'aquest concert, dijous vinent, 9 de juliol a la sala petita es podrà veure l'espectacle musical 'Repertori de saldo', amb Lluís Barrera, Jordi Gener i David Martell. L'endemà, 10 de juliol a les 20h es podrà veure en directe per streaming 'Assedegats' de LaPerla 29, des de la Biblioteca de Catalunya. Igualment a la sala petita es podrà escoltar el nou disc d'Anaïs Vila 'Contradiccions', en un doble concert dimecres 15 i dijous 16 de juliol (20 h). Aquest juliol també es podran veure els espectacles 'Suite Toc Núm. 6', de Les Impuxibles a la sala gran del Kursaal, el diumenge 19 a les 19 h. I el dijous 23 de juliol (20h) la sala petita acollirà la presentació del disc de debut de la manresana Berta Sala ('Hertogstraat'). Finalment, l'obra 'El silenci dels telers' el diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta muntatge de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones dona a conèixer la vida de les colònies tèxtils catalanes.

Venda d'entrades i preus
Les entrades per aquests espectacles són a la venda per internet (www.kursaal.cat) i a taquilles obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. El preu de les entrades per al concert de Jo Jet i Maria Ribot, és de 10 euros, preu únic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook