Notícies | Agenda

Tot el que no et pots perdre del primer cap de setmana de carnaval

Manresa, Solsona i Cardona enceten els carnestoltes de la Catalunya Central
13-02-2020 19:13
0 vots
Tot el que no et pots perdre del primer cap de setmana de carnaval

Tot el que no et pots perdre del primer cap de setmana de carnaval

Arranquen els carnestoltes de la Catalunya Central i els tres municipis que comencen són Manresa, Cardona i Solsona. Fes un cop d'ull al programa de les diferents activitats.

Manresa

Carnestoltes de la Font dels Capellans. Dissabte, a les 17 h, inici de la rua de disfresses a la plaça de la Pau. Festa amb animació infantil i sorpreses. Organització: Associació de Veïns de la Font dels Capellans.

Carnestoltes infantil. Diumenge, a les 11 h, concentració al carrer d'Alfons XII, per iniciar la rua de disfresses a les 11.30 h. Recorregut: Plana de l'Om, carrer del Born, plaça de Sant Domènec, primer tram del passeig de Pere III, Crist Rei, Àngel Guimerà i Carrasco i Formiguera. Arribada a les 13 h, a la font de les Oques, amb un final de festa amb la companyia deParranda i la salutació del rei i la reina. La 42a edició del Carnestoltes infantil té la música com a eix temàtic. Hi participaran 18 comparses, que aportaran 2.630 participants. Animació amb els Tabalers de Xàldiga, Les Vilatukades, la Unió Musical del Bages, els xanquers arlequins Minairons, els gegants esbojar-rats Rei de Bastos i la Puta d'Oros i els Batrakes. Organització: Ajuntament de Manresa i Imagina't.


Solsona


Divendres, a les 19 h, a la sala cultural de l'Ajuntament, inauguració de l'exposició 50 Carnavals de Solsona. A les 22 h, a la sala polivalent, Simfonies Boges, concert de les músiques del Carnaval de Solsona.

Dissabte, a les 17 h, al Consell Comarcal, inauguració de l'exposició De Bojos. A les 21.32 h, al Teatre Comarcal, Nit de Bojos i l'espectacle Improperis. A les 01 h, a la plaça Major, Batanassu amb Mick Speaker. Seguidament, assaig de ballets. A continuació, a la plaça del Ruc, A MAMaría Summer Party. A les 02 h, a la sala polivalent, nit electrònica Bufons in Colorland.

Diumenge, a les 08.02 h, a la plaça Major, assaig de les Sopes amb Marc Anglarill. Seguidament, enramades al nucli antic amb la Batxaranga. A les 10.29 h, a la plaça del Camp, parc infantil. A les 13.25 h, a la plaça Major, dinar Rosa d'enramadors amb bingo a la mitja part i entrega del premi d'enramadors. A les 16.27 h, a la plaça Major, capta de gegants. A les 17.30 h, a la sala polivalent, ball d'assaig amb Stressband.

Cardona

Carnaval Jove. Dissabte, a les 18.30 h, sortida des dels 100 Pisos de la Cursa, amenitzada per la Xaranga Màgic i el rei Carnestoltes. Hi haurà avituallaments a El Racó, Bona Pizza, El Centru, Frankfurt La Fira, El Menut de la Bauma i Tuti Bar Musical. En acabar, a la plaça de Santa Eulàlia, pregó i botifarrada a càrrec de la Penya Capote i amenitzat pel DJ Güateque. Tot seguit, la Xaranga Màgic amenitzarà el passacarrers fins al pavelló. A les 23.30 h, al pavelló, concert amb Strombers, Banda Neón i Món Dj. Entrades: 10 euros, anticipades; i 15 euros, a taquilla. A la venda a cardonaturisme.cat i a l'oficina de turisme, El Menut de la Bauma, Frankfurt La Fira i Tuti Bar Musical de Cardona i al bar LaLola de Súria.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook