Notícies | Agenda

Quan visita el patge reial el teu municipi?

Consulta els dies i hores que els petits de la casa poden entregar les seves cartes per als Reis Mags
23-12-2019 12:34
1 vot
El patge Assuan, l'any passat, a Manresa | OSCAR BAYONA

El patge Assuan, l'any passat, a Manresa | OSCAR BAYONA

ARTÉS
Redacció de cartes i arribada del carter reial - El dia 29 de desembre, a les 11.30 h, al Parc Municipal. En cas de pluja, a la sala Dos de Gener. Organització: Ajuntament d'Artés i Comissió de Reis.

AVINYÓ
Arribada del patge reial - El dia 26 de desembre, a les 12 h, a la plaça Major. Ho organitza: Comissió de Reis.

BERGA
«Arriben els patges reials» - El dia 26 de desembre, a l'ajuntament, el Pavelló de Suècia i a l'hotel d'entitats. La comitiva arribarà a 2/4 d'11 al monument de La Patum i es repartiran pels tres equipaments. Rebran els infants a partir de la 1. Organització: Ajuntament de Berga, amb la col·laboració de La Bauma dels Encantats, Grup Colònies a Borredà i Penya Boletaire de Berga.

CALAF
Patge Faruk - El dia 26 de desembre, a les 18 h, al Casal de Calaf. Organització: Comissió Reis.

CALDERS
Patge reial - El dia 29 de desembre, a les 18.30 h, al centre cívic. Recollida de cartes dels infants per als Reis.

CARDONA
Arribada del patge reial - El dia 26 de desembre, a les 12 h, al passeig de la Fira (monument a Borrell II). Recollirà les cartes per als Reis. Acompanyat per la Banda de Cardona amb la col·laboració de Musicant. Organització: Agrupament escolta Hug Folch i Ajuntament de Cardona.

CASTELLBELL I EL VILAR
Arribada dels emissaris reials - El dia 29 de desembre, a les 12 h, al poliesportiu municipal. Recollida de cartes per als Reis amb animació especial.

CERCS
Patge reial Hassan - El dia 26 de desembre, a les 17 h, arribada pels diferents pobles del municipi. A les 17.15 h, a Sant Corneli: Els Tilos, dispensari, carrer Santa Bàrbara V, restaurant Santa Bàrbara, cine-teatre. A les 18 h, a la Rodonella: passeig de l'11 de Setembre, carrer Pedraforca, Llobregat, Coll Sant Ramon, Melques, Carbonís, local social. A les 19 h, a Cercs: taller Soler, carretera de Ribes, ajuntament, baixada C-16, pessebre. A les 20.30 h, a Sant Jordi: Camí de Sant Jordi, carrer Primer d'Octubre, dispensari, Confederació, carrer dels Roures, Sant Salvador, pavelló.

FALS
Visita del patge reial - El dia 26 de desembre, a les 12 h, al Casal de Fals. Recollirà totes les cartes per fer-les arribar als Reis d'Orient.

IGUALADA
Arribada del patge Faruk - El dia 28 de desembre, a les 18.30 h, al pavelló poliesportiu de les Comes. Festival infantil amb el grup d'animació La Cremallera. Acte seguit, a les 20 h, arribada del patge Faruk. Obertura del pavelló a les 18 h. La capacitat és limitada. Entrades: es demana una col·laboració de 3 euros. Ho organitza: Comissió Cavalcada dels Reis d'Igualada.

MANRESA
Arribada del príncep Assuan a Manresa - El dia 28 de desembre, a les 17.15 h, a la plaça de Crist Rei. Arribada del Príncep Assuan amb acompanyament musical a la plaça de Crist Rei. Iniciarà un recorregut fins a la plaça Major on serà rebut per les autoritats i començarà a recollir les cartes dels infants.Recorregut: Crist Rei, Guimerà, Sant Domènec, Born, Plana de l'Om, Sant Miquel i plaça Major. Organització: Grup Cultural de l'Agrupació Cultural de Bages.

Príncep Assuan a Manresa - Els dies 28, 29 i 30 de desembre i 1, 2, 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 h, a la plaça Major. El Príncep Assuan recollirà les cartes de tots els nens i nenes de la ciutat. Organització: Grup Cultural de l'Agrupació Cultural de Bages.

Patge reial i taller de manualitats a Vic-Remei - Els dies 27 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de 17.30 a 19.30 h, al local de l'entitat veïnal (Verge de l'Alba, 5-7). Recollida de cartes per als Reis d'Orient i taller per a infants de 4 a 12 anys. Inscripcions tallers: 93 874 75 99. Organització: Associació de Veïns Vic-Remei.

Carter reial al Poble Nou - Els dies 27 de desembre i 3 de gener, de 18 a 20 h, al local de l'entitat veïnal (Flor de Lis, 22). El carter reial rebrà els nens i les nenes per recollir les seves cartes i portarles als Reis. Organització: Associació de Veïns del Poble Nou.

Patge reial i espectacle infantil a la Mion - El dia 27 de desembre, de 19 a 21 h, al Casal Cívic de la Mion (plaça de la Democràcia s/n). Hi haurà berenar per a la quitxalla. Organització: Associació de Veïns Bda. Mion-Puigberenguer-Poal i FAVM.

Cagatió, carter reial i entrega de premis del concurs infantil de dibuix a la Sagrada Família - El dia 28 de desembre, de 10 a 20 h, al local de l'associació de veïns (Penedès s/n). Organització: Associació de Veïns de la Sagrada Família.
«El patge Urgell ens visita!» - Del 2 al 4 de gener, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h, a la cantonada del carrer Urgell amb carrer Cirera. El patge Urgell esperarà les cartes per entregar-les als Reis d'Orient. Organització: Urgell Comerç Centre.

MOIÀ
Arribada del carter dels Reis - El dia 28 de desembre, a les 17 h, a la plaça Major.

NAVÀS
Patge reial - El dia 29 de desembre, a les 18 h, al Pavelló Blau.

EL PONT DE VILOMARA
Arribada del príncep Sasha i xocolatada - El dia 29 de desembre, a les 18 h, a la plaça Major del Pont. Organització: Ampa.

SANT FRUITÓS
Visita del carter reial - El dia 26 de desembre, de 12 a 13.30 h; i el dia 28 de desembre, de 18 a 19.30 h, al Nexe-Espai de Cultura. Recollida de cartes per als Reis d'Orient de tots els nens i nenes. Taller de manualitats Prepara la cavalcada.

SANTPEDOR
Carter reial - El dia 26 de desembre, a les 12 h, a la capella de Sant Andreu. El patge arribarà a la plaça Gran i recollirà les cartes per als Reis de tots els nens i nenes. Organització: Comissió de Reis i Ajuntament de Santpedor.

SOLSONA
«Un dissabte amb els patges» - El dia 28 de desembre, de 10 a 13 i de 16 a 20 h, a la sala polivalent. Servei de bar amb esmorzars i berenars a càrrec d'Amisol. Activitats infantils: tallers de temàtica nadalenca, espai de ludoteca per a infants de 0 a 5 anys, inflables per a infants a partir de 6 anys, zona multiactivitat, visita dels màgics elfs, D'11 a 13 h, visita dels patges i escribes dels Reis d'Orient. A les 12 h, cantada de nadales a càrrec d'alumnat i famílies de l'Escola Municipal de Música. De 17 a 20 h, visita dels patges i escribes dels Reis d'Orient. Organització: regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Solsona, amb la col·laboració d'Amisol, Àtic Taller Musical, Escola Municipal de Música, Tatrau Escola de Teatre i UBIC.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook