Notícies | Agenda

La Fireta espera repetir els 2.000 visitants del 2018

La Torre de l'Amo de Viladomiu Nou acull aquest cap de setmana una mostra que arriba fins els 25 expositors
11-12-2019 17:01
0 vots
Visitants a la Fireta de la darrera edició | ARXIU PARTICULAR

Visitants a la Fireta de la darrera edició | ARXIU PARTICULAR

La Fireta espera aplegar 2.000 visitants en la vuitena edició que se celebra aquest cap de setman a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. El certamen creix i arriba fins als 25 expositors.

La Fireta «és un esdeveniment ja consolidat i pioner a la comarca del Berguedà que vol acostar al públic, productes únics, amb un valor afegit, fets per artesans i dissenyadors de proximitat» han explicat fonts de l'organització. Dissabte obre d eles 10 a les 8 del vespre i diumenge de les 11 a les 7.

Les mateixes fonts han indicat que «la filosofia de La Fireta es basa en la creativitat i la professionalitat dels expositors participants ja que creiem en els projectes únics i amb personalitat» per oferir un producte exclusiu i amb valor afegit als visitants. El certamen enguany tindrà la presència del Servei Ocupacional del Taller Coloma, que oferirà els seus productes d'Originart.

També hi haurà un espai de jocs gegants de fusta a càrrec de Miceli «perquè els més petits puguin participar i gaudir també de la Fireta i tallers express d'una hora, per a totes les edats, de pintura sobre tela, lettering, pintura sobre fusta i targetes de Nadal, a càrrec d'Ariadna Sim»
A l'exterior de la Torre de l'Amo hi haurà una zona per a les food trucks i música en directe. «La bona acollida de les anteriors edicions ha fet consolidar aquest espai que una vegada més serà gestionat per Vermusic».

La Fireta ha estat itinerant i s'ha celebrat a Casserres, Cal Rosal, Gironella i des de 2017 a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook