Notícies | Agenda

Tots els actes de la festa de Santa Bàrbara de Súria 2019

Consulta l'agenda
29-11-2019 10:43
1 vot
Imatge de l'any passat | ARXIU PARTICULAR

Imatge de l'any passat | ARXIU PARTICULAR

Divendres
A les 18 h, al saló de sessions de la Casa de la Vila, presentació i obertura de la festa amb la ponència El cable de Cardona a Súria (1929-69), a càrrec de l'estudiós surienc Albert Fàbrega i Enfedaque.

Dissabte
A les 8.30 h, sortida des de la plaça de la Serradora, de la caminada popular pel camí de l'antic cable miner entre Cardona i Súria. Avituallament a mig camí. Parada divulgativa amb l'estudiós Albert Fàbrega. 8 km.
A les 8.30 h, sortida en BTT pel camí de l'antic cable miner. 14,3 km.
De 10 a 13.30 h, al centre de la vila, entre la plaça de la Serradora i la plaça de Sant Joan, festa infantil: coca amb xocolata, exhibicions, castells inflables, maquillatge infantil, conta-contes, gegant miner, La Patrulla Canina, maquillatge infantil... Actuacions, tallers i activitats de la biblioteca, l'escola de música, la colla castellera Salats, Trabucaires del Tro Gros, Societat Atlètica, Centre d'Espots, Club d'Escacs, School of Dance, gimnàs Rubik i Club Karate Bages. Recollida d'aliments, recollida de joguines, degustació de cervesa La Pirata i exhibició de bateria. Els comerços de la Unió de Botiguers oferiran preus especials.
A les 10 h, botifarrada popular.
De 10 a 13 h, donació de sang a la plaça de la Serradora. Organització: comitè d'empresa d'Iberpotash-Súria i comissió de festes, amb el suport d'ICL i l'Ajuntament de Súria.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook