Notícies | Agenda

Neix Petit Ecoviure, una nova proposta destinada al públic infantil i familiar

L'objectiu és difondre els valors de l'ecologia i la sostenibilitat, amb activitats per experimentar, jugar i aprendre
18-10-2019 21:52
0 vots
Taller sobre l'energia del vent arxiu/mireia arso

Taller sobre l'energia del vent arxiu/mireia arso

La fira Ecoviure d'aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa estrena un programa d'activitats adreçat al públic infantil i familiar que permetrà passar-s'ho bé tot aprenent a cuidar el medi ambient. L'objectiu és difondre els valors de l'ecologia i la sostenibilitat entre els més menuts.

Sota el nom de Petit Ecoviure, la proposta engloba activitats on els nens i nenes poden experimentar, jugar i aprendre. És una de les grans novetats d'Ecoviure, que intensifica la seva vocació divulgativa cap a una societat més solidària, justa i respectuosa amb el medi ambient. Ecoviure, que enguany arriba a la 21ena edició, ha estat una de les fires pioneres a Catalunya en aquest àmbit.

Entre les propostes del Petit Ecoviure hi ha un circuit de karts elèctrics que s'instal·larà a l'exterior del Palau Firal i una gimcana familiar per tot el recinte de la fira. Els nens i nenes també podran aprendre a fer pa, construir joguines amb materials reciclats, fer perfums amb herbes aromàtiques o aprendre a reconèixer fibres naturals i teixits. Una altra de les activitats serà un taller de bioconstrucció que, amb el títol «Cuida la teva casa com cuides el teu cos», per sensibilitzar sobre la rehabilitació d'edificis d'una manera creativa i didàctica, amb diferents materials de construcció.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook