Notícies | Agenda

Mostra de vehicles elèctrics com a solució de mobilitat més sostenible

Concessionaris manresans exposen una desena de cotxes i com a novetat es poden veure i provar bicicletes
18-10-2019 21:52
0 vots
Una desena de vehicles elèctrics s'exposen avui i demà en una carpa al Palau Firal de Manresa arxiu/mireia arso

Una desena de vehicles elèctrics s'exposen avui i demà en una carpa al Palau Firal de Manresa arxiu/mireia arso

Les matriculacions de vehicles elèctrics van a l'alça; són una alternativa per als conductors que volen un cotxe sense emissions. De fet, Catalunya és un dels territoris de l'estat espanyol que més aposta per les energies renovables en el sector de l'automoció.

L'oferta que té el comprador cada vegada és més gran, les marques aposten per als models elèctrics per respondre a la demanda. Aquest cap de setmana a l'Ecoviure se'n poden veure una desena de models, de marques com ara Renault, Jaguar, Kia i Nissan.

Els visitants que avui i demà passin pel Palau Firal de Manresa podran veure de prop cotxes com el Jaguar I-PACE, el Renault Zoe, el Nissan E nv200 i el Leaf, el Kia Niro i l'e Soul 100% elèctrics i l'Optima PHEV híbrid endollable, entre d'altres. Tota l'oferta de vehicles elèctrics s'ha instal·lat en una carpa a l'exterior.

Ecoviure aposta per tercer any consecutiu per als vehicles elèctrics, per tal de «promocionar solucions de mobilitat més sostenible entre la ciutadania», apunten fonts de l'organització.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook